• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

:laugh: dzięki dzięki :laugh:
ja już jestem zaprawiona w bojach, więc może być pod dachem lub też nie, hehe ;)
Edziami wszystko działa jak należy

reklama
margot pisze:
I co dziewczyny, chodzicie na tę jogę? Fajnie jest?
Bardzo bym chciała, ale w czwartki mam zajęcia na uczelni.

Przy okazji - my jesteśmy z Żoliborza.
Pozdrawiam!  :)

Ja niestety jeszcze nie chodzę, bo lekarze wykryli u mojego synka niedokrwistość i póki co jeździmy regularnie do szpitala :( Najpierw Olivek miał przetoczoną krew, a teraz 3x w tygodniu jeździmy na zastrzyki krwiotwórcze i tak już od 3 tygodni!

Doxa to okropne, mam nadzieję że to przejściowe, my na jogę chodzimy nadal, moje dziecko fika takie cuda, że chyba się na mamusię zapatrzyło, szkoda, że nie chcecie się dołączyć...zapraszamy

Edzia ależ chcemy!! I na pewno się dołączymy! Tylko muszę najpierw synia wyprowadzić z tej niedokrwistości!
No i jeszcze muszę kupić jakieś dresiki ;)

no planujemy! może tylko w przyszłym tygodniu... bo mi z nosa cieknie... :D kto zna przytulne centrum handlowe? wydaje mi się, że w klifie jest dość spokojnie.
Doxa, na spotkanko chyba możesz przyjść ze swoim chorowitkiem? trzymajcie się oboje!

Kliff jest ok, w miarę spokojny, w Wola Parku też w ciągu dnia jest pusto, a trochę lużniej usiąść na kawkę, może tam?
Skarbuś jak u Ciebie z czasem i dojazdem w przyszłym tygodniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry