reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Kasia to fajnie ze wszystko ok !!! po pieluszki wpadnij kiedy bedziesz chcieć !!!

Liwia wózkuje sie na balkonie, wiosną pachnie, ptaszki spiewają, ja kawke popijam i na bb PIĘKNIE !!

reklama
ja też sobie mały Dzień Kobiet zrobiłam.....
do mamy nie jadębo jedzie tam Marysia... a jest na pooperacyjnej więc lepiej tam zarazków nie wnosić.....

rano byłam z Alexem w Jastrzębiu.....
potem Przemek do roboty pojechał..... a ja trochę posprzątałam.... i korzystając z tego że mały odsypia "ciężką gimnastykę....".... a musi być zmęczony bo nawet na jedzonko nie wstał ;D ;D ;D ; kończę wyszywać serwetkę.... i też pięknie....
a jak skończę wyszywać serwetkę to chcętaki obrazek dla Ola wyszyć jak na BB reklamują ....

Pozdrowienia dla Liwii i jej mamusi od OLA....,. (za to chyba nie zakopują w ogródku sąsiadów? ha ha ha ha)

olozb1rv.jpg

Kasia pozdrów mame i niech szybko do zdrowia wraca !!
Dziekujemy za życzonka ale z Pawłem to nigdy nie wiadomo to nie bede ryzykować i sie nie przyznam :laugh:

Witajcie dziewczyny.
Cawno mnie nie było ale nie byłam w stanie siedzieć nawet przed kompem ;D ;D ;D ale już lepiej.Oliwki już prawie przeszło ale znowu dostała biegunki chyba po antybiotyku lepiej zrby przeszło bo w poniedziałek znowu dz lekarza :)Kasiaa wy jutro na basen????

Oliwka29- niejedziemy jutro na ten basen... Alex trochę kicha... a ostatnio nam się trochę plany pozmieniały... załapiemy się na drugą turę....

hej!.... jak tam kolejna lekcja pływania.... wiesz... dobrze że my dziś nie jechaliśmy bo mały cały dzień był niespokojny a wieczorem przed spaniem takiej kolki dostał że jeszcze teraz odreagowuję :( :( :(

Oliwka jak tam saopoczucie Twoje i Twojej Juniorki?

na basenie super jak zwykle zreszta !! wczoraj Liwcia skakała do wody tzn Paweł wrzucał ją do wody a ja łapałam, no i tatuś z całej pety rzucał dzieckiem jakby workiem kartofli ale Liwii sie podobało ;D

HEJKA :)
My jż dzieki bogu dobrze ;D ;D ;D ;D znowu ta pogoda jest beznadziejna ,kiedy ta wiosna nadejdzie ::)Justynaale fajnie macie na tym basenie :laugh: :laugh: :laugh: ważne ze dzidzi sie podoba.Kasia a kiedy pojedziecie ???biedny maluszek ale sie wycierpiał . :( :( :(

reklama
witam jestem tutaj nowa :laugh: mam na imię Ewa i mam prawie siedmioletnią córeczkę Natalkę; mieszkamy od października w Jastrzębiu Zdroju, wcześniej mieszkaliśmy w Gliwicach
pozdrawiam

Do góry