reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Diabliczku moja mała tez taki mamultok ze szok niewiem co to bedzie dobrze tak szybko nie wróce do pracy ;D ;D ;D ;D ;D mizia fajnie ze sie przyłaczyłas jest nas wiecej ;D

reklama
wielkie pozdrowionka dla wszystkich dzieciątek i mamuś.... wybaczcie ze więcej nie napiszę ale byłam dziś u dentysty...i trochę mnie rwie.... tak że dobrej nocki

Kiedyś słyszałam powiedzonko, że na bolącego zęba najlepsza cudza gęba... Ale tak już serio, to współczuję! U mnie dzisiaj pogoda be! Właśnie przeszła burza, padało, grzmiało i zrobiło się ciemno. Na szczęście wszystko ucichło a zza chmur nieśmiało wygląda słoneczko...nadzieja na spacer więc jakaś jest. Życze wszystkim ślicznej pogody, dużego i gorącego słoneczka oraz ogólnie miłego dnia!

Niestety moje Panie zęba nie mam zgłowy narazie mam zatruty a za trzy tygodnie czeka mnie "leczenie kanałowe".... brrr ale przeżyję i cieszę że może da się go uratować bo dziuraq była jak po bombie..... a dentysta to mnie prześladować jeszcze długo będzie... bo co drugi ząb do bląbowania, ale muszę z tym porządek zrobić....
Żałować też mnie nie ma co bo sama sobie zęby zapaskudziłam.... a ciąża i mały Alex to tylko pogłębiło.... (zamiast zrobić sobie ząbki przed ciążą) ale myślę że będzie dobrze.....

Justyny też chyba do czwartku nie będzie bo mąż jej gdzieś pojechał i zabrał laptopa.... ale pewnie tęskni za wami.... (rozmawiałam z nią wczoraj.... a jak mi się uda to jutro na kawę do niej pojadę....)

ja dziś duuuuużo piekłam bo jutro moja teściowa ma gości i prosiła mnie o upiczenie parę ciast....(nie jest to jej mocną stroną, moją zresztą też ale już mi to lepiej wychodzi niż jej ;D ;D ;D)
Melduję że LAXIGEN nie został zastosowany....hihihihi ;D ;D ;D

Alex jest grzeczny i przecudowny.... niestety za tydzień już będę w pracy siedzieć.... ale jakoś przeżyję.... nie boję się o9 Ola ale o siebie (zaborcza , nadgorliwa mamuśka hihii)

a co u Was?
Pozdrawiamy!!!

Hejka ;D ;D Kasiu ja tez miałam problem z zebami a po Oliwi tak mi poszły ze zgroza naszczeście wszystkie poleczone i nawet był jeden kanałowo . Jaki uroczy uśmiech na twarzy twojego maleństwa po prostu śliczny jest ;D ;D ;DTo ty masz takie zdolności kulinarne ;D dobrze lubisz to robić a masz jakiś super przepis na pyszne ciacho ;Dja tam kalori nie licze.Tez zawsze cos upieke ale jak mam chęci ;D
Rano pogoda postraszyła ale sie wypogodziło ,a tu na nowo cos sie szykuje :( :( :( Dobrze ze spacerek zaliczony.
mizzia ty masz napewno wesoło z twojimi bąbelkami ja tez chciałam miec bliźniaki to było takie ciche marzenie ale jeszcze nic straconego ;D ;D ;D

Mizzia bąbelki naprawdę śliczne.... ale nie jestem pewna czy miałabym siły na dwójkę naraz..... Olowi staram się poświęcić jak najwięcej czasu no ale on jest jeden.... a Psiak Atos i tak już jest trochę zaniedbywany :)

Oliwka29 mogę Ci podesłać trochę przepisów (mam wszystkie w komputertku więc nie problem) ale to nic specjalnego..... serniczki.... babki ... Zeberka (polecam, ale może przepis masz bo łatwy tani i prosty, coś pomiędzy biszkoptem a zwykłym ciachem do kawy... dość popularne ciacho)... ale mogę podesłać..... dużo też fajnych przepisów jest na http://kuchnia.o2.pl

Jasne bym prosiła ta zebre jak nie problem ,bo nie znam tego przepisu .Musze cos upiec , ale musze sie pochwalic ze dziś mamy 3 rocznice ślubu ;D ;D ;D

reklama
Do góry