reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

byłam dziśw pracy.... ale tylko parę godzin .... musiałam trochę zaległości nadrobić bo sama zostałam (jedna koleżanka na chorobowym bo w 4 miesiącu ciąży... a druga na urlopie) a dziś spokój był i dużo nadrobiłam a potem byliśmy na spacerze w Rybniku na zalewie..... a jeszcze później u Cioci Marysi(moja siostra) na grilu byliśmy i tam Olo znalazł nowego kumpla.... wabi się Saba, ma 7 tygodni i strasznie przypadli sobie do gustu.....

a to mała dokumentacja na poparcie mych słów (specjalnie dla Ciebie Oliwka i dla pań nie zaglądających na "Śląsk"

reklama
ŚLICZNE a ja myślałam ze to mazury ;D ;D ;D na pierwszy rzut oka .Mały smacznie spał w wózeczku .A na tym drugim zdieciu to ty jakas znajoma twarz ,musiałam cie spotkac chodzac do pracy ;D Świetny kumpel albo kumpelka z tej sabci ;D

Zapomniałam napisać że my też byliśmy na spacerku ,była sliczna pogoda trzeba było wykorzystac .Wkleje też zdięcie może nie z takim pieknym krajobrazem co ty Kasiu ale moze byc ;D ;D ;D P.S Ijeszcze jedno plesniaczek tez smaczny znam podobny przepis ,TYLKO Z BRZOSKWINIĄ

Zapomniałam zdięcia wklejić niewiem co zemną dziśiaj ,zapominam o wszystkim najlepszy motyw byłam na szczepieniu dziś i w rejstracji zapomniałam nazwisko pani doktor ale obciach. ;D Już po szczepieniach jeszcze jedno za rok w sierpniu i koniec. Dobra wklejam zdiecie bo znów zapomne
0202qz.jpg

fajna Oliwka w różowych spodenkach..... a tak na marginesie..... jeśli można to gdzie pracujesz?... może żeczywiście się znamy.....

AHA czy twoja Oliwka ma czerwoną czapeczkę w kolorowe kuleczki i 2 maja była wózeczkiem na spacerku chyba z babcią.... taka Pani włosy bląd lub siwy do ramion?

Ja pracuje w caritasie niedaleko ciebie bo ja juz ci pisałam a ty mi napisałas ze tam mieszkasz.Teraz jestem na wychowawczym ;D ;D ;D Nie nie to napewno nie była Oliwka bo we wtorek troche sie pochorowała tzn.wyszlismy z nią zaledwie 100 metrów a już musielismy isc do domu ,ponieważ zaczeła wymiotować i do domku.A wdomu powtórka z rozrywki .A zreszta ona nie ma takiej czapy ;D

a ta dziewczynka obok spara była wtedy bardzo podobna do Twojej Oliwki.... ale pewnie prędzej czy później sięi tak spotkamy... a kiedy wracasz do pracy.... a tak wogóle przymierzam się by ugotować coś Alkowi sama.... właśnieszukam przepisów na BB

nie predko w czerwcu musze isc sobie przedłurzyc urlop,ale mi sie niechce niewiem co to bedzie ::) Napisz co upitrasiłaś małemu smakoszowi ;D ;D ;

reklama
hej babinki !!!

zdj super ja moje dałam rade wkleic na sierpien i na Śląsk a potem komp odmówił posłuszeństwa i nie dało rady tu wkleić !!!

Diadlica a w jakich godz pracujesz ???

Ja sie dzis leniłam na leżaku a Liwia w kojcu !!

Do góry