reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Justynko tesciowej juz powiedzialam, ma mi po południu przynieść nazwę leku.

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY!!!

Pogoda śliczna! Kupiłam szpinak, więc zrobie dzisiaj dziewczynom na obiadek nalesniki z zielonym farszem :laugh:
Byłam wczoraj w Macro, chciałam kupić taki dmuchany plac zabaw dla córek na Dzień Dziecka, ale nie było... :( Miła Pani poinformowała mnie, że w gazetkach jest ich reklama, ale do sklepu im nie przywieźli. Dała mi numer telefonu, bedę w piątek dzwonic czy jest... Zrobilam inne zakupy i tak sie zaczęłam zastanawiać...to po jakiego grzyba robią reklamę, komus chętkę jak potem okazuje się, że wogóle tego nie ma w sprzedaży.... grrrrrrrrr!!!

reklama
Mizia to czekam na tą nazwę !!!!

ja tez chciałąm taki placyk kupić ! napisz jak obczaisz gdzies !!!

hahah ja tez robię nalesniki ze szpinakiem :p :p ale tylko w sumie u nas to ja to lubię ;D

Hej/ ;D I co było spotkanie dzis na rynku w Wodziu? ;D Ja goszcze rodzinke w domu ,teraz wzieli Oliwie i poszli na spacerek ;D Jestem sama i moge sobie posiedziec na necie ,bo brakowało mi tego, chyba jestem nałogowcem ;D ;D

ja ostatnio rzadko bywam nie tylko na necie ale i przy komputerku.... w pracy siedzę8 godzin przy komputerku to wdomu niechce mi sięgo nawe włanczać ;D ale muszę spojrzeć chociaż do Was... aha obiecane zdięcie z randki mojego Alka z Liwią

;D ;D

Oliwka nie spotkałyśmy sie w Wodzisławiu, ja chciałam sobie zrobic wycieczke dzis do Wodzisławia ale jakos nie dotarłam :(

Hej Ale pogoda sie zrąbała chciałam wyjść na spacer ale zimno i wiatr jak by ktoś się powieśił ;D ;D dobrze że do południa byliśmy.

Mizzia i co z ty lekiem ??? masz tą nazwę ???

to teraz pojeżdze na psince
img10568qn.jpg

a teraz na mamie
img10199xf.jpg

jednak lepiej na mamie
img10208yx.jpg

reklama
Justyna- zdiątka super alesię z Przemkiem uśmialiśmy :)

dziewczyny jak znajdziecie gdzieś ten placyk zabaw dla dzieciorków to dajcie mi też znać....

Myśmy dziś byli w minizoo w Bukowie a potem na zakupach w Tesco w Rybniku.... fajnie tam.... 3/4 zakupów były dla Alka... nie mogliśmy się powstrzymać.... spodenki.... body.... buciki... kubek nieklapek.... butelka .... mnóstwo.... prześcigaliśmy się z Przemkiem... ale fajnie było.... a Alek musiał zaakceptować prawie każdy wybór.... zabawa była przednia.... a potem wielka wyżerka ...hihihihi ale się dziś ubawiłam:)

Pozdrawiam

Do góry