reklama

Mamy z Wołomina

Brejka no pewnie, wpadaj wczesniej:) Moze 12:30? Bo wczesniej ma przyjechac tesc, a chcialabym, abysmy juz byly same.

Magw takim razie czuje sie zaproszona:) Tylko mi pasuje ten nastepny tydzien-bo w czwartek przyjezda do mnie rodzina do niedzieli, a we wtorek moj M ma wolne i bedziemy zalatwiac rozne sprawy.
Zaproponuj prosze jakis dzien? Rozumiem, ze poza sroda ze wzgledu na wypady do kina:)

reklama
Pasek 12.30 może być :) Tylko jeszcze na priv wyślij mi swój adres bo muszę trasę do Ciebie prześledzić :D Przyniosę pifko ze sobą to sobie popijemy ( oczywiście bezalkoholowe niestety :/ ) wolisz Karmi czy Leszka :)?

Mag ja się dostosuję co do dnia i godziny jak Wam będzie pasowało :) Fajnie pomyślane z tym klubem :)

W takim razie proponuję wtorki o 11:00, myślę że 2 h to będzie w sam raz, aby dzieciaki się nie znudziły :)
Wstępnie rozmawiałam z panią z Johnsons&Johnsons aby przyjechała do nas - pewnie w styczniu. Widziałam się też z panią psycholog dziecięcą w kwestii w co się bawić z taką gromadką jak nasza: 3 mies, 4 mies, 6 mies, 7,5 mies. Jeszcze mam znajomą z córcią 5 mies. Myślę, że szczegóły dogram w ciągu tygodnia, więc zapraszam w następny wtorek 7 grudnia na godz. 11:00.

A jeśli miałybyście ochotę w ramach organizacyjnego spotkania wpaść do mnie w ten wtorek, to też zapraszam. Chciałabym pogadać o tym co może być dla nas matek interesujące, jakich gości zapraszać itp. Szczegółowy adres podeślę na priv.

Aha, w ramach nagłośnienia akcji proszę dodajcie się do grupy: http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,30871.html oraz na facebooku: Mamy Wołomin | Facebook

Mam nadzieję, że dodanie się przez Was zachęci też kolejne mamy i że stworzymy fajny klub, do którego będą chcieli przyjeżdżać eksperci i który zintegruje mamuśki z Wołomina :)

eh nie dziala to ustawianie spotkan w aktywnemamy.pl wiec chyba bede raczej uzywac facebooka. nie wiem czy uzywacie, ale tam bede tez umieszczac info o spotkaniach, o tematyce itp. tu oczywiscie tez bede pisac co i jak.

reklama
Brejka to juz doczekac sie nie moge:)
Szkoda, ze Tobie Celka nie pasuje:( A Duralex?

Magja to nawet nie moge sie na tej stronie zalogowac, bo mi blad wyskakuje, a probowalam juz kilka razy:( Ja niestety w ten wtorek nie moge, a w przyszly nie omieszkam wpasc:)Naprawde gratuluje pomyslu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry