• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamy z żoliborza( Plac Wilsona)

a ja spedzalam kazdy weekend u dziadkow i chodzilam na broniewskeigo do przedszkola(tuz przy bloku dziadków)wiec po przedszkolu tez podwórko:) a meiszkalam krotko ale wiele lat te weekendy pozostaly:) na broniewskiego z tej strony co Ty czyli na przeciwko dzisiejszej elei ,ale po drugiej stronie elbląskiej

reklama
OLA ja cos pomieszalam.. zle zrozumialam heheh ale teraz jzu doszlam.. ja chodzilam do tego przedszkola przy Broniewskiego, ale po drugiej stronie Elblaskiej :-) takie w osiedlu :-)

Ja mam trzymiesięczną córeczkę i chętnie dołączę do grupy spacerujących mam z Żoliborza. Mieszkam przy Teatrze Komedia. Spacerujemy głównie po Kępie Potockiej, czasem w okolicach Cytadeli.

chrupka ja mieszkam bliziutko:) sady żoliborskie.nudzę się w mym parku więc tak jak wy spaceruję ostatnio nad kanałkiem(kępa potocka)

Chrupka, Ola, to ja jestem najbliżej :) Mieszkam na Gojawiczyńskiej :) Ola, w którym miejscu na Sadach jestes?
A moi chłopcy chodzą do przedszkola 288 na Elbląskiej (63a)

Asia to ja obok:) na gojawiczyńskiej samochód parkuje...na tołwińskiego meiszkam więc pewnie blok obok:P

a ja dzisiaj do lasku bielańskiego poszłam na spacerek:)

Ostatnia edycja:
Stopi bo ja nie zawsze planuję dokąd pójdę:) czasem wyjdę z domu i dopiero zastanawiam się:) ale wczoraj i dziś u siebie na sadach głównie spacerowałam bo na ostatnich dalszych spacerach budził się i płakał.

a wy gdzie?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry