• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mamy z żoliborza( Plac Wilsona)

reklama
to czwartek:) z Asią umówimy się i podejdziemy do ciebie nad kanałek.Asia co ty na to?:)

tylko z trzema wózkami damy radę pomieścić się:)?

Ostatnia edycja:
a nie wiem jak bedziemy szły :) ja to zazwyczaj chodzę przez sady,potem w bochomolca i z tamtej strony ale przez potocką w sumei bliżej.a dzis spacer mi się opóźńił bo nie chciało mi się i wyszlam po 13tej ,pokręciłam się dwie godzinki po parku, bo ładne słoneczko było.zdziwiłam się ilością wózków chyba mamuśki poczuły wiosne, a zimą ukrywały się:)

ja bylam w sali zabaw "skarbnica talentow" i nawet bylo fajnie, tylko dzieci za bardzo nie bylo, wiec sie maly nie nabawil, ale przynajmniej za darmo, bo do roku dzieci nie placa :)

hmm wiecie co, ja w czwartek z rana chce podskoczyc do biedronki tam na dzikiej i na sekunde do leroy po probnik farb i pewnie do 12 to sie wyrobie, tyle tylko ze w innym miejscu bysmy sie umowily, gdzies blizej was ? i podejdziemy na kepe razem.

reklama
ja zaraz odprowadzam chłopców do przedszkola, potem wrócę do domu i myślę że ok 12tej będę mogłą wyjść z domu na spacer.
Ola, Ty jak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry