Kochana, betke robia..zalezy tez gdzie ja chcesz miec zrobiona. Raz, jeszcze nie w ciazy mialam robiona w GUMie. Teraz zas jak juz jestem w ciazy zrobic nie chca, bo po co skoro jest pewnosc.. Ale prywatnie to bez problemu. Raz tylko sprawdzalam, przy okazji tych usg. Kwota byla podana 75f!! no chyba oszaleli. Ze scanem juz duzo lepiej. Ja ide za 40f. Akurat bylo w promocji swiatecznej, normalnie w tym miejscu jest za 50f. Scan ma trwac ( w tej cenie, drozsze trwaja dluzej, wiecej zdjec etc) 15 minut I dostajesz 1 zdjecie. W moim wypadku to wystarczajace, chce tylko zobaczyc serducho I bede szczesliwa. Te scany sa podzielone na tyg. I wymagania czyli co oczekujesz. Wpisz kochana w Google prywatny early scan w Twoich okolicach a wyskoczy Ci cala masa prywatnych gabinetow. Na nich sa pakiety lub osobne scany. Taki "uniwersalny" bywa w sklepach, chyba mothercare. Oczywiscie nie kazdym. O Ile dobrze pamietam adres to ultrascan.com ale teraz nie potwierdze bo siedze na mobilu I brak mi cierpliwosci. Jesli bedziesz miala problem poszukac to pisz, od razu pomoge. Acha, wczesne scany robia od 7 czasem dopiero 8 tyg. Jak znajdziesz kilka wybranych juz to zobacz jak z terminami. Ja wole do st. Helens dojechac a miec szybciej niz na miescie ale dopiero tydzien pozniej.
Tez sie martwie.. Staram sie myslec pozytywnie ale gdy czytam o tych plamieniach to mi sie serce lamie I wariuje na swoje obecne klocia..