Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to się tylko tak wydaje. Listę mam zrobioną, część ciuszków już kupiłam resztę dokupimy w tym miesiącu + rożek, kocyki, pieluchy. wanienka itp . Łóżeczko, materac, pościel i wózek kupimy w lipcu. A to co zostanie jakieś drobiazgi na początku sierpnia. Mam nadzieję że nie zbankrutujemy
Na szczęście odpada nam koszt wózka tutaj moi rodzice zadeklarowali że limuzynę dla wnuka/wnuczki zakupią.asia a to nie wiedziałam. Ale chyba i tak wpadnę na Ładną bo chodzi mi o zwykłą koszulę nocną a nie mam zamiaru płacić nie wiadomo ile za coś co później zapewne nie będę używać.
Apja - nie jestem pewna czy można tu na forum uzywać nazw użytkowników robiąc im reklamę czy antyreklamę...
Moderatorki Kochane - co Wy na to ?

Apja - nie jestem pewna czy można tu na forum uzywać nazw użytkowników robiąc im reklamę czy antyreklamę...
Moderatorki Kochane - co Wy na to ?
wiec ASIA* jak cos sie dowiesz pisz.Moim zdaniem powinien zajac sie tym administrator allegro a tutaj nie powinnas o tym pisac tym bardziej ze jastes z Nami krøtko i niewiele wiemy o Tobie.Nie jest to jakis przytyk do nowych foumowiczek ale juz tyle rzeczy wydazyło sie na forum ze czasami trudno zufac ludziom.