Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglada fajnie ale to niestety nie swiadczy o tym ze jest pozadne. Jak mysmy kupowali lozeczko to zwracalismy uwage zeby drewniane bylo, 3 poziomy, wyjmowane szczebelki i najwazniejsze zeby bylo stabilne. Jesli juz w sklepie sie kolysze kazda scianka jak statek na morzu to co bedzie, jak dziecko bedzie w nim pozniej szalalo :-) Dla nas wazna byla tez szuflada na dole. Po pierwsze mozna tam rozne rzeczy chomikowac a po drugie dzieki szufladzie cale lozko jest o wiele bardziej stabilniejsze.a co myslicie dziewczyny o takim łóżeczku, mnie się spodoba ale nie wiem na co zwracać uwagę przy zakupie łóżeczka, raczej mi się podobaja takie proste bez żadnych baldachimów, falbanek i innych bajerów
Wyglada fajnie ale to niestety nie swiadczy o tym ze jest pozadne. Jak mysmy kupowali lozeczko to zwracalismy uwage zeby drewniane bylo, 3 poziomy, wyjmowane szczebelki i najwazniejsze zeby bylo stabilne. Jesli juz w sklepie sie kolysze kazda scianka jak statek na morzu to co bedzie, jak dziecko bedzie w nim pozniej szalalo :-) Dla nas wazna byla tez szuflada na dole. Po pierwsze mozna tam rozne rzeczy chomikowac a po drugie dzieki szufladzie cale lozko jest o wiele bardziej stabilniejsze.