reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Ja zakupię sól fizjologiczną w ampułkach i disnemar ( też czytałam że ma najmniejszy psik) a z ziajki : płyn do kąpieli natłuszczający, maść pośladkową, krem dla niemowląt i mleczko ( ale ono z tego co pamiętam jest dopiero od 1 miesiąca) zastanawiam się nad oliwką, a na spacerek krem na każdą pogodę nivea.

reklama
Ta moja sól ma słaby psik więc chyba maluszkowi będzie pasować ;-)
A co do oliwki to może się też do ciemieniuszki przydać.Bo jeśli będziecie stosować olilatum czy podobne specyfiki to oliwka po koąpieli będzie zbyteczna

Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)

Załączniki

• 2tył.jpg
    2tył.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 60
  • 1prz
    1prz
    40,5 KB · Wyświetleń: 121
Byłam wczoraj na małych zakupach, i wpadły mi w oko majtuśki - mogą być na basen, albo do nauki sikania, zapinane na rzepki. Kosztowały 3E a była przecena na 1E :-) ja już nie potrafię normalnie zakupów robić... idę po coś dla siebie a wychodzę z czymś dla Emilka ;-)
I tak ci już może zostać na zawsze ;-)
Ja też jak jestem na zakupach ciuszkowych to najpierw oglądam sklepy dziecięce a później swoje ;-)

w rossmannie od dzisiaj jest w promocji oilatum soft do kąpieli 150ml i krem 75g za 19.99

a z kodów promocyjnych jutro jest Perfecta mama na cellulit za 15,99
a 23.07 pieluchy pampers premium care za 34,99

asia a nie wiesz do kiedy jest ta promocja na oilatum? Ja bede mogla dopiero w nastepna sobote kupic ale nie wiem czy bedzie jeszcze w tej cenie. Te produkty o ktorych piszesz sa na polce z kosmetykami dla dzieci czy trzeba ich po calym rossmannie szukac?

nie wiem kiedy oni zmieniają promocje, ale wczoraj byłajeszcze stara gazetka a dzisiaj już nowa. Jak będe w rosmanie to mogę spytać do kiedy promocja będzie jak nie zapomnę, bo z moją głową nie za dobrze ostatnio, wczoraj bez butów wyszłam z domu :/

a to oilatum stoi tam gdzie inne kosmetyki dla dzieci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry