kasiula11
Fanka BB :)
asia te chusteczki to 4 opakowania za 19,9 więc cena spoko chyba...
ellsi ja właśnie tez słyszałam, ze taki bujaczek przedatny jest ja kupiłam podobny do tego co podoba się Tobie FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG T4145 (1726463305) - Aukcje internetowe Allegro do kompletu jeszcze dokupiłam z fishera matę i chuśtawkę mi sie podoba wszystko baaardzo a jak będzie z synkiem to się okaże
ellsi ja właśnie tez słyszałam, ze taki bujaczek przedatny jest ja kupiłam podobny do tego co podoba się Tobie FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG T4145 (1726463305) - Aukcje internetowe Allegro do kompletu jeszcze dokupiłam z fishera matę i chuśtawkę mi sie podoba wszystko baaardzo a jak będzie z synkiem to się okaże
dzidzia juz ma tyle ciuszków a ja mogłabym wiecznie ogladać w sklepach te maleńkie ubranka i kupować chociaż pewnie połowy nigdy bym nie uzyła ;-)
Ludzie to chyba na glowe poupadali. Kawal druta co sie wygina obszyty materialem i tyle kasy
To ja obstaje przy swoim czyli takim jak kasiula, ktorego de facto jeszcze nie kupilismy :-)
. Ja jednak mam manię na kociaki. Jak będę miała kasę to się zastanowię ale myślę że to dobrze spożytkowana kasa. Może jeszcze ktoś z rodzinki sypnie to wtedy zakup murowany