Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam.ja rowniez jestem ze slough.mam 2-letnia coreczke i spodziewam sie nastepnego dzidziusia w sierpniu.rowniez chetnie nawiazalabym kontakt z mamami ze slough.pozdrawiam serdecznie
Sorki, ze sie nie odzywalam...zalozylam ten temat i zamilklam....U mnie wiele zmian. Drugiego dzidziusia urodzilam 12 grudnia i okazal sie, ze to nie dziewczynka a pelnozdowy chlopczyk, Kevin. No i co moze bardziej zszokowac...w grudniu przyjdzie na swiat moja trzecia pociecha. Bo fajnie, jak w koncu wszystko sie pouklada i ma sie z kim zycie dzielic.
Takze dziewczyny, czekam tylko na jakakolwiek wiadomosc...co do spacerku, kawy, jestem jak nabardziej ZA...moj numer gg to 8042014...czkam na propozycje
Witam.Ja do Slough mam chwile autobusem,ale chętnie spotkam się na jakiejś kawce lub spacerku:-) Jestem mamą 6 miesięcznego chłopczyka Karolina20 mieszkasz na Hounslow West?? Ja też Pozdrawiam.