Jestem ;-)
Barnim ma juz sie dobrze wczoraj wieczorem juz powoli przechodzilo a jak zaczol broic to juz znaczylo ze wszystko wrocilo do normy

Jak bylam u GP to madra pani powiedziala ze po zbadaniu nie sadzi ze Barnim am ta grype bo nie ma temp i rozwolnienia, Za 4 godz zadzwoonila do mnie i sie pytala a ja jej powiedzialam ze juz wlasnie dostal rozwolnienie a ona na to ze : o to wtedy chyba jednak ta grypa

- ameryke odkryla

Co do wozka to my mamy taki:
Buy Koochi Helix Travel System - Blue at Argos.co.uk - Your Online Shop for Limited stock Nursery. tylko ze troszke starsza wersje - fajny wozek i na dlugo starcza, siedzenie sie nisko zniza wiec Mestwinek lezy w nim na plasko a i jak starsza dzidzia to sa 4 rozne pozycje podparcia.
A ja sie pochwale : Mestwinek juz jak podnosze z raczki to odrazu staje na nogi , jeszcze niedawno tylko siadal a teraz juz postep wyzej
joasia- no nie jest zle choc czasami sa chwile kiedy oboje cos chca i wiadomo ze najczesciej to Mestwin ryczy, i najgorsze sa wieczory bo oboje jedza w tym samym czasie albo kapiel jedzenie inne rzeczy ktore sie nachodza - wiec moj G od 18 zajmuje sie Barnimem a ja Mestwinkem wiec daje sie jakos rade.
Akwarystka- witam na forum i w naszym gronie
menia- ja przygotowalam ciuszki 2 mies przed porodem a prasowac nie prasowalam zadnych.
przerazona- najlepiej zapisac sie do wszystkich takich jak : pampers, Boots, bounty , hipp itp : przysylaja broszurki jakies darmowe probki czy nawet kupony zniszkowe.
magdziarz- to calkiem prawdopodobne ze ulewa od tego , troszke minie zanim sie przyzwyczai ze dostaje cos innego.