Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

popralam wykladziny juz w sypialniach i zostal przedpokoj i dwie plamy w living roomie po amelkowych soczkach
okna pomyte firany poprane schowki posprzatane
padam na pyszczek po pracowitym weekendzie ale zostalo tylko sprzatnac pod lozkiem pare gratow i luz do swiat :-) mama potwierdzila na 100% przyjedzie...dyrektoraka jakas niepewna byla czy ja pusci czy nie
bo niby malo ludzi ma i wogole cos tam wymyslala i wkoncu powiedziala mamie ze zapyta jej kierownicze...kierowniczka mowi ze nawet gdyby mialay po 20h na dobe zaiwaniac to moja mama ma sie nie wyglupiac i jechac do mnie
urlop (bezplatny:-() w pracy juz mam zamowiony i tak od 16 grudnia (moj ma wyjscie z pracy) do 26 grudnia siedze w domku
aaaa i maz do teraz przez agencje pracuje i od 15 stycznia bedzie juz na kontrakcie dla firmy czyli jakas tam podwyzka automatycznie i beda mu sie bonusy liczyly:-)
przyszly te "farbki" zelowe ze swiecacym pedzelkiem dzisiaj
jeszcze w pudle stoja w kuchni bo jak mloda zobaczy to sie dorwie i pod choinke nic nie bedzie hehehe jak zasnie to pootwieram i zerkne na to cudo;-)
ja sie wybieram jutro bo w srode mloda do przedszkola smiga
zreszta podobnie jak ty bala bym sie troszke jezdzic z dziecmi a zostawic ich nie mialabym z kim..
:-(