U mnie czasem jest 8 godzin na dobe
a w nocy to jak z mama spi to do 4 godzin, jak sama w lozeczku to potrafi sie co godzine budzic. Sen ma taki niespokojny ze ja sie w ogole dziwie ze spi, jak spi ze mna to trzymam moja reke na jej raczkach bo sie nimi po buzi oklada, podskakuje calym cialkiem... do smiechu i placzu juz sie przyzwyczailam 
My tak malo swiatecznie w tym roku, o swietach sobie przypominam jak tv wlaczam albo jak przez miasto przejezdzam...

My tak malo swiatecznie w tym roku, o swietach sobie przypominam jak tv wlaczam albo jak przez miasto przejezdzam...
nawet na spacerze nie spi, tylko oglada swiat (musze jezdzic z opuszczona budka bo inacze krzyk
moi chlopcy nie mieli przeswietlanych bioderek bo nie bylo to konieczne , jedynie uszy i dominik mial sprawdzane serduszko (niepamietam o co to chodzilo) ale wszystko bylo ok :-) 
do tego koparaka dla dominika na stronie toysrusa kosztuje 29.99 a w sklepie 49.99
pytam dzis faceta jak to mozliwe i czy moge kupic przez internet i zaplacic mniej to powiedzial mi sie musze zadzwonic gdzies tam i sie dowiedziec bo moze to jakis blad bo on ma w ststemie cene 49.99.. po za tym od dzis mam wolne do 27 grudnia :-) a za 4 dni przyjezdza rodzinka wiec bedzie wesolo