Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na koniec jeszcze w pracy upuściłam całą zgrzewkę passaty w butelce co się potłukło i wylądowało na mojej bluzce a ja wyglądałam jak by ktoś na mnie pawia puścił
. Choroba mnie rozkłada, głos tracę a jak uda mi się coś powiedzieć to brzmi jak po przeciu
. Ale najważniejsze, że z chłopakami już lepiej. Kaszel znacznie ustąpił, tłuką się non stop a to oznaka, że jest dobrze
. Dziś idę do pracy a od jutra biorę się za sprzątanie i gotowanie. Jakoś się chyba wyrobię choć czekaja mnie jeszcze zakupy. Kupiliśmy nową choinkę dużą a nie mam bombek. Także sporo na mnie jeszcze rzeczy czeka...
amelka rzyga dalej niz widzi od 6.30 rano:-( najpierw myslalam ze moj dal jej kielbaske i nie obral ze skorki ale po ogledzinach wyszlo mi ze to winogrona
skorka gdzies sie jej odlozyla bo znajac moje dziecie to lykala w calosci
a ze po ciemku miski znalesc nie moglam to mam wszystkie reczniki, posciel,pizamy moja i jej, poduszki i dwie lalki szmaciane i teraz nawet wykladzine w sypialni --wszystko do prania ehhh
:-( ajuz mialam pisac ze jej lepiej bo wypila wode wreszcie i zaczela sie bawic w chowanego-ganianego i spiewac....wlasnie w trakcie pisania tego posta chlusnela cala woda ktora wypila
:-( normalnie padam a caly dzien sama dzisiaj jestem mam juz urlop od dzisiaj moj ma wychodne zaraz po pracy ze znajomymi do do baru i na kregle idzie wroci pewnie kolo 3 rano
i klucza nie bral (mamy jeden od domofonu) to zas bede sie zrywac w nocy zeby kopciuszkowi drzwi otwierac
a myslalam ze ja na spacer zabiore....moze zaryzykuje i tak za godz z nia zejde na pare minut moze jej sie polepszy troche po swiezym powietrzu
normalnie 3 pralka juz wiruje zaraz bede rozwieszac i jeszcze jedna mam zaladowac tylko juz mi drzwi kaloryferow i miejsca na suszarce brak
ogrzewanie chodzi non stop zeby pranie podsychalo w miare szybko a ja przy drugim kubku kawy padam na pyszczek
oby jutro byl lepszy dzien. pociesze sie zakupami bo lece do nowootwartego primarka zerknac:-) nie mam jeszcze prezentu dla mamy mojej moze tam vos jej znajde? macie jakies pomysly na peezent dla kobitki ktora sie nie maluje, nie czesze-bo nie ma co czesac;-), nie nosi bizuterii zadnej-nawet uszu nie ma przebitych???