Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na diecie nigdy nie bylam 
troche sie tym przestraszylam bo planuje powrot do pracy w lipcu i pytalam hv ile bede wtedy razy mala karmic i powiedziala ze to zalezy od dziecka moze 2 a moze 4 razy. Moja mala bedzie wtedy miala 9 miesiecy... ja nie dam rady do pracy wrocic jak ona bedzie 7 razy mleko pila... a mm jej nie dam bo ma skaze bialkowa... chyba ze to pepti ale watpie zeby to pila, bo podejrzewam ze jak mleko to to nie smakuje 
ostatnio ukruszyl sie troszke ale nie mam czasu isc do dentysty i jakos tak schodzilo, teraz wlasnie zachcialo mi sie paluszkow i .... ukruszyl sie polowe- normalnie nie mam polowy 4ki 
alez jestem zla , a teraz jeszcze weekend i cholera wie na kiedy dostane termin:-(
ja mysle ze mam go do wyrwania jedynie bo teraz z polowy zeba raczej ciezko bedzie cos zrobic , (wiem ze u nas wyrwanie to 11f ) przekichane bo 4 jest dosc blisko i zastanawialam sie nad wstawieniem nowego ale nie sadzilam ze to az takie koszta... wole juz chyba szczerbata chodzic