reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy ze Szkocji

Hejka...ja sie przylaczam do izki i do zrzucenia kg,ale non stop jest cos do zalatwienia/zrobienia i cwiczenia ida na bok :baffled:
Troche sobie pofolgowalam ze slodyczami i siedzeniem na tylku przez swieta wiec jest co do zrzucenia a jeszcze zalegle kg :szok:
Ehhh,troche skakalam w gry na xboxie,ale jak mam czas to synek chce...a jak jest w przedszkolu to nie mam czasu,bo trzeba posprzatac,ugotowac obiad itd.
Zqo,wiesz ja o tym wczoraj pomyslalam ze idzie wiosna bo ptaki tak radosnie cwierkaly....ale niby jeszcze ma spasc snieg ,wiec nie wiem... :no:
Od pzryszlego tygodnia zacznie sie zalatwianie szkoly dla synka,niby juz figuruje do przyjecia w danej szkole, ale trzeba jeszcze zlozyc aplikacje...
Jak to bylo u Was,jak zaklimatyzowaly sie dzieci w nowym miejscu ,z innymi paniami??
Jak to bylo 1szego dnia?
Jak wyglada sprawa z mundurkami?czy dostaje sie czy trzeba kupic? a inne akcesoria szkolne???
:confused:Juz zaczynam sie bac chyba bardziej niz synek:zawstydzona/y::szok::baffled:

reklama
Mikusia mundurek musisz kupic sama, nie wiem jak to u ciebie jest bo w niektorych szkolach zmawia sie w szkole a w niektorych mozna w sklepie kupic. A z innych rzeczy tak naprawde dziecko nie potrzebuje nic, bo wszystko w szkole maja. Pisza tylko olowkami. Moj nie mial problemu z szkola, wszystko zalezy od dziecka.
My jednak zdecydowalismy sie na psa, moj glupio powiedzial dzieciom i teraz chodza i pytaja caly czas

Izka ja mam demo ZUMBY na xboxie ale powiem szczerze ze szalu nie ma....jak dla mnie,ale jak kupisz to daj znac jak ci sie podobalo;-)
Raczej jestem przekonana do ''your shape'' ...tam sa rozne poziomy...chyba kupie plytke na ebayu,bo w sklepie prawie 30f:baffled:.
Jesli chodzi o mundurki to nie wiem jak to jest w tej szkole gdzie pojdzie moj syn...moze dowiem sie w przyszlym tygodniu jak pojade go zapisac...wiem tyle ze sa zielono-czarne kolory.

no to ja tez sie dolaczyc musze z tymi kilogramami, a raczej w moim przypadku do checi ujedrnienia troche niektorych czesci ;) jednak po cesarce nie tak fajnie wszystko sie wchlania jak po naturalnym. po Filipie juz po wyjsciu ze szpitala wchodzilam w spodnie sprzed ciazy, a po malej dopiero od jakiegos czasu wchodze,ale jak patrze na zdjecia, filmiki i porownuje moja figure sprzed drugiej ciazy a teraz to jednak trzeba cos zrobic. jesli chodzi o zumbe to mam ambitny plan zapisac sie na zajecia,ale czekam na basienke bo ma sie wybrac ze mna, razem jakos razniej bedzie ;)

Mikusia ja mialam kilka plyt z cwiczeniami na xbox i nie bylam z nich zadowolona, kinect nie wszystkie ruchy lapie tak jak powinien a na zumbe kiedys chodzilam i mi sie podobalo tylko wolalabym na wii bo podobno jest fajna, kolezanka ma i mowi ze po 15 min miala dosc. Najlepiej to na zajecia sie zapisac ale ja niestety nie mam takiej mozliwosci

No fakt,lepiej zapisac sie i chodzic...ale ja tez nie mam mozliwosci bo mam mala,a nie mam ja gdzie zostawic...chyba nawet nigdzie nie chcialaby :baffled:
A ty Izka chyba pracujesz,tak?Mala i malego masz w przedszkolu/szkole przez caly dzien?
Dzisiaj to mialam wycisk za wszystkie zumby...sprzatalam,pralam ,ukladalam ciuchy jakbym miala syndrom wicia gniazdka,hee :-D Po dzisiejszym dniu,nawet nie mysle o cwiczeniach,tylko goracej kapieli w piance,przy pachnacej swieczce i martini;-):-D
Czy moze ktoras leci teraz w najblizszym czasie do pl..???

Mikusia tak pracuje a pozniej jak odbieram dzieciaki to juz nie ma ich z kim zostawic wiec jakiekolwiek wyjscia odpadaja. Ja niestety sie nie wybieram do pl.

reklama
No wlasnie chcialo by sie wiele ale dzieci....:-p
Iza pracujesz na pol etatu,bo twoja mala chyba jeszcze do przedszkola smiga,tak?od rana?
Ja malego posylam na te 2.5h...w poludnie,wiec mam niewiele czasu na to by ogarnac dom,ugotowac...a gdzie jeszcze gim:rofl2:.nie ma szans...pozostaje domowy gim :-D na ktory zabieram sie jak sojka za morze:zawstydzona/y::-D
Pytam bo chyba teraz polece z dzieciakami na tydzien do pl...do dziadkow o sie stesknilismy,oczywiscie moj m.zostaje tutaj :baffled:...no ale jakos damy rade;-)

Do góry