isabellL
Fanka BB :)
O mi sie egipt marzy, ale wydaje mi sie ze tam to raczej bez dzieci zeby naprawde skorzystać
Na wyprawy z dziecmi polecam wyspy kanaryjskie i kubachwali sobie bulgarie bo byl tam z dziadkami. Turcja tez slyszalam ze ladna tylko plaze kamieniste i w wodzie tez pelno kamieni ale nie wiem czy wszedzie. My w tym roku myslimy o teneryfie a co z tego wyjdzie to zobaczymy.
Na wyprawy z dziecmi polecam wyspy kanaryjskie i kubachwali sobie bulgarie bo byl tam z dziadkami. Turcja tez slyszalam ze ladna tylko plaze kamieniste i w wodzie tez pelno kamieni ale nie wiem czy wszedzie. My w tym roku myslimy o teneryfie a co z tego wyjdzie to zobaczymy.
),hotel dosc spory kawal drogi od centrum tam gdzie port byl i powiem Ci, ze w tym miejscu akurat plaza byla naprawde swietna, zero kamieni...zalezy wlasnie jak sie trafi,ale wszystko mozna pewnie w biurze sie dowiedziec. ale szczerze predzej bym do egiptu z dziecmi poleciala pod wzgledem pogody niz do turcji, tam sie ledwo dalo wytrzymac, a i tu i tu bylam pod koniec czerwca
;-)nam tez to smakowalo tylko ze ja dodalam makaron (takie wieksze rurki) i polalam wlasnorecznym sosem serowym (z serkow trojkacikow)
- normalnie pychotka

,a moj ma tam znajomego wiec niedlugo tam sie wybierzemy;-)szkoda tylko ze pogoda taka sobie,jutro troche bedzie sloneczka ale niedziela deszczowa