reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana i po weekendzie pracowniczym:-(.
Jakos zmeczona jestem. Bede odsypiac caly tydzien a potem znow do pracy.
Moj G jedzie do Polski juterko, zobaczymy gdzie przyleci , warunki sa niezbyt sprzyjajace wiec nie wiadomo na jakie lotnisko przyleci. Dwa razy jak lecial zamiast do Gdanska to wyladowali w innych miastach.

Ide sobie zrobic kawunie, i sie pozniej odezwe.

kravat - i jak odnalazl sie Manfred???
A i nam sroda pasuje.

reklama
Doveinred
Acha Maniek wrocil, ale tylko na chwile, wlecial do domu i zaraz chcial wyjsc i tyle go widzielismy, juz nie wiem jak go zatrzymac - tzn wiem, trzeba wykastrowac.... :dry:
:-) cos czuje, ze na jego drodze stanela jakas zgrabna kotka ;-)

M. wlasnie zawiozl Rozi do szkoly, takze mam chwilke na kawusie i klikanie. Philo nadal chorutki, ale zobacze jeszcze dzisiaj, jak nie minie, no to znowu trzeba bedzie jechac do GP.

Sluchajcie, pamietam, ze pisalyscie cos o ksiegarniach tutaj w jukej :) szukam wlasnie przygod Martynki i znalazlam w jednej, ale chcialabym omnibusy, myslicie ze moge do nich napisac czy moga dla mnie sprowadzic pare pozycji?

Wlasnie, czy macie ulubione ksiazki dla dzieci? Jakie?

U nas kroloje Martynka i ostatnio "przylalapalam" Rozalcie jak sama jezdzila palcem po linijkach i opowiadala historyjke tak jak zapamietala wczesniej:-)
o a o to Martynka
P.PU.CAS019.2.01.jpg

szczerze, to sama pokochalam Martynke i uwielbiam jezyk w jakim jest napisana. Bardzo szybko dociera do moich robaczkow. Polecam :)

Doveinred - jak mężusia nie będzie to zapraszam do mnie ja wtorek środa mam wolne, a czwartek piątek mam na 5 wiec jestem do dyspozycji:-)
Jeżeli chodzi o książki to najlepsza na świecie jak dla mnie to seria Harry Potter uwielbiam ją przeczytałam wszystko dwa razy tylko jest to książka dla dzieci nieco starszych:-)

kravat widzę że w tej księgarni co podałaś mają w miarę przystępne ceny.
Ja zawsze chciałam przeczytać harrego pottera ale jakoś nigdy się za to nie zabrałam a czy któraś z was ma?

Czesc dziewczyny,
W Edim nadal wiosna:)
doveinred mam nadzieje ze lot bedzie spokojny, rozmawialam wczoraj z Mama Irenka-mowila ze caly czas pada snieg, ale w polskiej tv podaja ze w UK temp dochodzi do-20 i mnostwo sniegu-tez sie martwi czy lot sie odbedzie.
Hmm ksiegarni tu ne znam, zawsze zwoze sobie ksiazki z Polski.
Pytanko-na katar dla dzidzki lepsza jest gruszka czy wezyk do zasysania?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry