reklama

Mamy ze Szkocji

ewa idziesz do city councial po aplikacje wypelniasz i wysylasz, wszystko tez zalezy na kogo trafisz i czasami przejdzie gladko a czasami co chwile beda chcieli zebys donosila jakies papiery

reklama
Czesc dziewczynki,ja wczoraj zabralam sie za czytanie Alchemika,poczatek calkiem niezly zobaczymy co dalej:-)
Emila bede bo rozumiem ze u Ewy, o ile oczywiscie moge:-),ja tez mam RH- i po porodzie tez musialam dostac zastrzyk bo maly ma Rh+.
Isabell oczywiscie zapraszam:-)wlasnie slyszalam ze te chicco sa fajne tez juz sie ciagle rozgladam
Almani trzymam kciuki,oby sie powiodlo:-)
Isabell z tego co slyszalam to duzo dziewczyn oddaje do child minder,ja tez bym chyba tak zrobila
Deveinred prawda to dziwne,ja tez myslalam ze jak juz sie dlugo nie karmi to nie ma a tu jednak:szok:

hej.przygarniecie kolejnego kropka ze Szkocji??? my z Inverness,ale chyba nie ma tu mam z mojego miasta,dalej nie bede miala kolezanki mamy na kawke... super macie,ze mozecie sie spotykac. u mnie ,mimo ze mam kolezanki ,to wszystkie zajete,pracujace i wogole ,czasu na kawe nie maja. ja tez do pracy wracam,bo juz musze,serce mi sie kraje .ale maly bedzie z tatusiem do 17 a potem ze mna,jakos to bedzie. moze ktoras mama mieszka niedaleko jednak???? dobrze by bylo. moje kolezanki,mamusie, wrocily albo do Polski albo przeprowadzily sie do innego miasta i tak tu sama jestem buuuuu

Witam honda,zapraszamy na kawke do nas do Ediego:-)

dziewczyny ja z pytaniem od kiedy zaczelyscie wprowadzac gluten i w jakiej postaci,bo przeczytalam ze jak maly jest na sztucznym to moge w 5-6 apotem to po 9 jak to jest?

Czesc dziewczyny postaram sie pisac i uczestniczyc z wami czesciej na forum chociaz ostatnio to ciezko znalezc czas moja diablica mala ostanio nie pozwala mi na nic nie wiem co sie z nia dzieje teraz marudzi czesto w dzien najlepej jak bym siedziala caly czas z nia :-) w nocy tez nie spi dobrze budzi sie co jakis czas w nocy czasami z placzem ogolnie ma taki niespokojny sen mam nadzieje ze to zeby bo caly czas jej wychodza juz ma ich 12 sztuk:wściekła/y: Moze doswiadczone mamy wiedza co sie dzieje z moim dzieckiem?

Ja zaczelam mojej podawac gluten w 6 miesiacu.:-) Witam mame

Oczywiście że jesteś zaproszona zresztą jak zawsze ja prowadę dom otwarty dla znajomych o każdej porze dnia tylko czasem w pidżamie przyjmuje:-) wiec widzimy sie jutro po 11 30 jakby co to bede dzwonic o poslizgu ale nie przewiduje

doveinred to fakt dziwne ale ja słyszałam że jest to zależne od hormonów. Ja z moją Mają mam ten sam problem co miałam z Kubą czyli bardzo nieregularne jedzenie, nie ma podobnych czasowo przerw, je też różne czasami koło 30 min i to ciągnie ostro a czasami nie, czasami po 10-15 już jest najedzona.
Co do opieki to ja chyba zdecyduję się na żłobek bo do opiekunki i tak bedę musiała dowozić, ona i tak ma pod opieką 4-5 dzieci i to w różnym wieku więc ze żłobkiem wychodzi na to samo.
Dziewczynki w jakim czasi po porodzie dostałyście miesiączkę? bo mnie coś brzuch dziwnie pobolewa.
Co do krzesełek to ja zdecydowałam że przejde sie do sklepu i sobie pooglądam, jak narazie ten chicco najbardziej mi się podoba. Moja niunia już nie bardzo chce leżeć, jeszcze jedynie w łóżeczku jej się podoba a tak to marudzi.
Wogle to dzisiaj mam lekkiego doła bo dopiero co w Polsce wydałam 150 na auto bo trzeba było zrobić żeby bezpiecznie dojechać do domu, teraz wyszło że trzeba zrobić sprzęgło i po drodze że coś tam przy skrzyni biegów i w sumie 1000 w auto

honda witam - przygarniemy, przygarniemy.
Isabelll no mi wrocila 6 mies po porodzie i nie tak od razu jak odstawialm Barnima.
gasiorek jak dziecko jest na cycku to po 5 mies gluten a jak na modyfikowanym to po 6 mies. Zrob mu kaszke mamma.
Ja ze moj byl na cycu do 4,5 mies to dalam mu wczesniej. Bylo to tak okolo 5 mies.
karola moga to byc zemby albo cos innego typu zle sny czy zaczyna bac sie ciemnosci i nocy. Ciezko stwierdzic.​

Ale mam dzis nerwa:wściekła/y::wściekła/y: , a czemu, no oczywiscie jedzenie malego!:wściekła/y:
Daje mleczka- nie , tylko 60 ml a reszta nie. To robie kakalko- odpowiedz NIE. To robie mleko z buleczka- i co NIE. Godzina jedzenia i wsumie zjadl okolo 100ml mleka.
Wiec mleko modyfikowane jest na nie.
Mleko krowie jest na nie.
Co do chlebka z drzemem - nie
Dalam kiedys kaszke manna - bleeee a dlaczego bo zawiera mleko! Budyniu jeszcze nie probowalam...mmmm.... moze to by jadl.....
Co do kaszek to troche zje a potem to juz wciskanie i kombinowanie by wziol lyzeczke do buzi:sorry2:, wiadomo - zawiera mleko- bleee.
Normalnie myslalam ze go dzis .................:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
doveinred więc nie pozostaje ci chyba nic innego jak zupki i obiadki.
Ja też mam dzisija strasznego nerwa bo mój chodzi wściekły że na auto trzeba kasę wydać a nic nie robi żeby tą kasę zdobyć. Już go dzisiaj opier.... i to równo, ciekawe czy coś to da

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry