rudzia789
szczęściara
Rudzia już niedługo więc dasz radę, trzymam kciuki.
Ja będę coś działąć dla małej dopiero na wakacjach, jakoś pozmieniam swoją sypialnię żeby zrobić jej miły koncik a jak mój J przerobi strych na pokój to się tam wyniesiemy
Kacper nie mial dotad swojego kacika... spal z nami w sypialni coprawda w swoim lozeczku no ale teraz jak na swiat ma przyjsc Franek to musi zrobic miejce jemu wiec tak sie spieszyby co by jeszcze sie zdazyl przyzwyczaic ze oddaje lozeczko i musi je zamienic na wlasne lozko
pierwszy raz uzadzam pokoj dla dziecka wiec mam przy tym duzo frajdy
a co do wozkow to ja wczoraj sprzedalam wlasnie spacerowke Kacpra on i tak mi juz nie chcial w niej jezdzic bo uwaza ze jest za duzy
teraz dla Frania wybralam sobie kilka i musze sie na cos zdecydowac powoli bo czas mnie goni
NEW 3 in 1 BABY PRAM+car seat IN 19 COLOURS!!!! on eBay (end time 22-Mar-10 17:25:50 GMT)
3 in 1 PRAM Kortina - in 7 COLOURS AVAILABLE on eBay (end time 27-Feb-10 22:00:00 GMT)
NEW 3 IN 1 PRAM " BARTATINA " IN 23 AMAZING COLOURS on eBay (end time 10-Mar-10 22:00:00 GMT)
NEW BABY 3 IN 1 PRAM TAKO PUSHCHAIR PINK CAR SEAT &BAG on eBay (end time 26-Feb-10 21:10:20 GMT)
NEW 3 IN 1 BABY PRAM TAKO PUSHCHAIR CAR SEAT CARRYCOT on eBay (end time 08-Mar-10 12:26:05 GMT)
dla mnie wazne jest zeby wozek mial wlasnie pompowane kola a nie plastikowe to duza wygoda.....
ale narazie jej nie uzywam na poczatku Piotrek lezal troche na kolderce do tego bumper tez na razie jest nie potrzebny wiec moze na razie nie ma sensu kupowac ja przykrywam kocykiem albo rozkiem i do tego spiworek.