azorek84
mama Amelii 2009
polecam też
Buy your Chicco Polly Magic Highchair - Friends reviews from Kiddicare Folding High Chairs | Online baby shop | Nursery Equipment
naprawdę super sprawa i mi bardzu ułatwia życie a maja też bardzo lubi to krzesełko. Azorek dzięki za opinie i wogle pokazanie tego krzesełka
a tutaj więcej o tym
CHICCO Polly Magic - 0m+
no wlasnie u nas nadal sprawdza sie super.czasem jak mala marudzi ze sama nie chce byc to wsadzam ja w krzeslo kulam ja do lazienki i patrzy jak biore prysznic albo reczne pranie ehehehehe

no ja wlasnie pisalam tez do emili i zastanawialam sie co sie dzieje bo nie dostalam jeszcze smska zadnego.ale jak jest po CC to troche potrwa zanim sie odezwie.
pewno wszystkie trzymaja kciukaski:-)ja uciekam do sprzatanka bo dzisiaj pojechalam na zakupy z kolezanka a pozniej sie zdrzemnelam troche a maz moj nie potrafi sprzatac,prac i prasowac jednoczesnie zajmujac sie dzieckiem hihihihihihihi
i dzisiaj sie mnie juz pytal jak ja to robie ze posprzatane i poprasowane i do tego nawet obiad zrobiony hehehe-faceci
;-)
ja tez nie mam jeszcze wiadomosci od emilii i wychodzi na to ze do wszystkich wysyla te same smski w tym samym czasie:-)
ja nie wiem ze wszystsko tak po zlosci-czajnik tez sie sypie i myslelismy ze on pierwszy wysiadzie