reklama

Mamy ze Szkocji

witam z rana:-)pogoda sliczna a ja dzisiaj do cab-u jade to moze o botanic garden wychacze:tak::-)
cisza straszna ....dziewuszki gdzie poznikalyscie??heheh moja amelka obudzila mnie o 4.30 rano:szok: i wstalam wsciekla jak osa i nawet meza opieprzylam:baffled:ehhhh za tydzien okres i juz mnie roznosi:sorry2:uciekam bo moje szczecie sie obudzilo i czeka na kaszke:-)milego dzionka wszystkim:-)

reklama
witam się i ja. U nas nic ciekawego, po 1 dniu z mężem mam cały dom do posprzątania. Wczoraj ani nie za wiele zrobiłam ani nie odpoczełam więc do kitu z takim dniem. Dzieczyny mam pytanie dot farbowania włosów. Mam ciemne i chciałabym zrobić sobie albo pasemka blond albo całe na blond, czy któraś tak robiła?

Emilcia urodziła siłami natury więc są już szczęśliwe na szczegóły musimy poczekać na Emilcie
U mnie dzisiaj pracowity dzień poczta później idę po wyniki badań krwi umówic sie na kolejną wizytę wracam do domu szybki obiadek i praca od 16 do 23 więc masakra :no:

Isabell co do tego wozka MIKADO to mnie sie tez bardzo podoba ale szukalam na ebay ale nie maja nic :( a co do zabawek to ja na poczatku Kacprowi kupowalam te "pluszaki" chwaszczace... typu miski, ksiazeczki... bardzo go to interesowalo grzechotek unikalam bo jak sie rozpedzil to nie raz sobie w glowke przylozyl ;)
macie jakies wiesci od Emilli??? mam nadzieje ze malenstwo juz jest przy niej ehhh

no i witam sie po weekendzie... ja nie najlepiej sie czuje bo chyba znow jakis wirus mnie dopadl :( gardlo tak mnie boli ze nie moge nic polykac :( caly weekend przelezalam z goraczka :( niby ladnie na polu ale jest bardzo zdradziecka pogoda ehhhh

a ciaza??? czuje sie jak SLON w doslownym znaczeniu tego slowa :( juz bym chciala byc po wszytskim :( no i zaczely mi sie rozstepy normalnie sie zalamalam nie wiem co z tym robic ;( z kacprem nie mialam ani jednego a teraz Franek chyba zaleglosci nadrabia :( wyglada to paskudnie to to tak z dnia na dzien ;(

Ostatnia edycja:
Misialula co do wózków to doświadczenia nie mam żadnego tak jak się domyślasz. Ja chciałam wózek z pompowanymi kołami ponieważ boję się wstrząsów których y doświadczył na chodniku ez takich kół. Mi podobają się wózki trzykołowe więc tez taki odkupiłam od koleżanki, dokładnie ten kolor nawet mam.Bebe Confort High Trek 3w1+gratisy od G-7. DPD 0! (937829497) - Aukcje internetowe Allegro
Ponieważ mój mały ma się urodzic na początku maja chciałam wygodną gondolę ponieważ będzie to czas kiedy będę mogła z nim chodzić na dużo spacerów a on będzie malutki poza tym do wózka jest dołączony fotelik samochodowy więc kolejna rzecz z głowy.
Odkupiłam ten wózek ponieważ jak dla mnie cena nowego powala.
Kilka tygodni temu szef mojego męża podarował mu wózek po swoim synku quinny buzz z 2006 roku więc spacerówka nie jest kubełkowa i ten daszek jest dużo większy. Więc teraz mam dwa jedną spacerówkę i jeden wielofunkcyjny.
Co do GRACO to bardzo mi się podoba i nie powiem bo zastanawiałam sie nad nim nie ma pompowanych kół i przeraża mnie wersja głęboka nie wiem dlaczego ponieważ moja koleżanka go ma (do sprzedania) i była zachwycona, zrezygnowała z niego bo jej córeczka jeździ już spacerówką taką parasolką więc nie potrzebuje.

Tak że wybór wózka zależy od Ciebie no i od tego jak go będziesz używała czy może być ciężki czy ma być lekki czy ma wejść do autobusu itp.
Powodzenia

Smaruj Rudzia Smaruj i jeszcze raz Smaruj tak na prawde to tego nie można uniknąć jak ma się tendencje to niestety i tak się pojawią możesz tylko zminimalizowac i sprawić że szybciej przybledną ja jeszcze nie mam ale one chyba się pojawiają ok 8, 9 miesiąca więc juz za chwile jak dla mnie.
Ja używam Bio oil na ebay- u jest połowę tańszy niż w sklepie poza tym używam tez coco buter w bootsie dostaniesz za ok 6 funtów

Ewka no wlasnie ja bylam przekonana ze mnie to nie spotka skoro z kacperm nic nie mialam ehhhh :( a wyszly z dnia na dzien w zasadzie... czuje ze brzuch ostatnio strasznie szybko mi rosnie moze dlatego sie tez czuje jakbym za tydzien gora dwa miala urodzic... i cosik mi sie zdaje ze Franio to jest nawet wiekszy od Kacpra a Kapi mial 4 kg ojjjjjjj bedzie co wypychac :):):)

reklama
Wiec Emilia urodzila corke Joasie o 19.45 przy pomocy kleszczy.kruszynka wazy 2.17kg:-)

its20a20girl20362&#48.jpg
co do wozka bugaboo mnie sie podoba bardzo nawet dzisiaj sie ogladalam za takim-minus ze ma spacerowke kubelkowa:tak:ale ogolnie prezentuje sie ladnie i zwrotny jest.a najlepiej to sie chyba wybrac do sporego sklepu jak np babyRus i pomacac wszystkie i nimi po sklepie pojezdzic zeby dokonac dobrego wyboru:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry