reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
I ja mam chwile,Piotrus juz w lozeczku moze w koncu zasnie.
Ewa wszystkiego najlepszego:-)
Isabell prawda mozna by duzo pisac na temat tutejszych lekarzy ale i na polskich pewnie nie mniej:no:
No i Piotrkowi w koncu przebila sie dolna czworka,to chyba stad ten katar ,mam nadzieje ze w koncu minie:crazy:

jestem:)dotarlam...
Misialula niech sobie zaprasza kogo chce-ty wysylasz zaproszenia a chyba tyle tupetu nie maja zeby przyjsc bez:no:niech sie pozniej sam tlumaczy...

Asia dala nam troche popalic w nocy-miala taaaki katar, ze sie dusila w nocy i musialam jej gile sciagac dwa razy:-(
Ewa my na balangi zawsze:)
Zaczelysmy kurs waterbabies-Asia juz nurkowala chwilke:-Dfajowo

Tez niedlugo lecimy do Pl.

Misalula to masz tak jak ja miałam, mój teść też mi zapraszał gości i nawet nie zapytał mnie o zdanie i nie zaproponował że za nich zapłaci, pomimo że mu mówiłam żeby tego nie robił bo są to dodatkowe koszta, a on do mnie że co to za róznica 5 osób więcej. Teraz też jak mu mówilismy o roczku to on do mnie żebym restauracje wynajeła.
Gartulacje z powodu ślubu
Ja dzisiaj w pracy byłam, dzień mi przeleciał nawet nie wiem kiedy. Zresztą ostatnio dni mi przelatują między palcami

hehe bedzie bedzie tymbardziej ze cwny sa calkiem niezle :)
nie moge tylko znalesc od kiedy to bedzie czy moze juz jest?

mam pytanko ktora tu wkleila przedtem link do histori frania i drugi z czyms co mu potrzeba? czytalam caly watek franio to silny chlopak i z checia bym mu pomogla tylko link zniknol...

Anitha ja pisalam wysle ci na priva bo mnie mogeracja pokasowala za powielanie tej samej wiadomosci na kilku roznych forach:((

niespie juz 4 nocke z rzedu:((( wczoraj amelka wyla do 5 rano a ja razem z nia:/ lukasz zaspal do pracy spoznil sie prawie godzine:(( ja mam juz dosyc....wymiekam powoli
wymiotuje nadal,w nocy placz i wycie niemilosierne,spac nie moze choc katar jej przeszedl prawie calkowicie....

Ostatnia edycja:
Poza tym co normalnie można dostac w tesco to mają smalec i pierogi wiec jak dla mnie żaden szał.
Co do tego chlopca to też chetnie bym pomogła tylko nie mialam czasu zeby dokładnie przeczytac jego historię i nie do końca wiem jak pomóc. Patrzyłam na ten preparat co jet mu potrzebny wiec anitha gdybyś się zdecydowala to kupic to daj znac, dorzucę się.
Misialula dokładnie wyśłij zaproszenia i naglośnij po rodzinie że wysyłasz zaproszenia i już.
A ja planuję super przyjecie w pl, właśnie przeglądałam balony i inne dekoracje, niech dzieciaki mają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry