hejka.przepraszam ze nie odniose sie do niczego...wpadlam sie wyzalic i prosic o trzymanie kciukow za mnie(kolezanki wierzace pomodlic w mojej sprawie gdzie trzeba

)
wiec....Amelka zasnela na drzemke ok 11.30 ja poszlam prysznic wziasc.wszystko bylo ok i czulam sie super

po prysznicu zrobilo mi sie slabo wiec siadlam na lozku i walnal mnie taki przenikliwy bol w dole brzucha ze szok!!

pierwsze mysli pobiegly za data ostatniego okresu i czy [rzypadkiem to nie jest poronienie..(jedno juz mialam i wiem jak to boli

)...kolejna mysl TORBIEL!!! wzielam b.silny przeciwbol i dzwonie po karetke po 40 min bo nic nie przeszlo!!tam mi mowia ze najpierw to na NHS24 bo wg tej pani ja sie nie kwalifikuje na karetke i moge poczekac..

dzwonie na NHS24(w miedzy czasie do meza do pracy zeby wracal ASAP do domu)...tam mi mowia ze po co ja do nich dzwonie jak moja przychodnia jest otwarta do 17 i powinnam ISC DO GP!!

dobre sobie...jak ja qrka nawet do kibla nie moglam dojsc o wlasnych silach to na 100%znajde sile zeby zebrac mloda i siebie,targac wozek z 2 pietra i kulac sie do przychodni!!

po moich przeklinaniach na szkocka slozbe zdrowia i pierniczony nhs24 ze marnuje moje pieniadze z podatkow pani polaczyla mnie z pielegniarka

pielegniarka po 30 min glupich pytan wogole nie zwiazanych z moim stanem zdrowia stwierdzila ze mam zrobic emergency home visit z gp.

wiec wkoncu dodzwonilam sie do gp i przyszly dwie lekarki...macaja ogladaja: WYROSTEK

aaaa ale moj wycieli 9 lat temu

NO TO TORBIEL!
bylam w szpitalu USG wykazalo torbiel o srednicy ponad 5cm

lekarz do mnie przyszedl i mowi ze ma kiepska wiadomosc dla mnie bo niestety nie maja lozek wolnych na ginekologii

jak to kurna lozek wolnych??ja tu tylko na badania przyjechalam

juz dzisiaj by mnie zostawili w szpitalu ale sie dogadalam ze po kolejnej miesiaczce pojade na usg i konsultacje z hirurgiem...jesli torbiel sie nie zmniejszy( a niedaj boze bedzie wieksza) to zostane wtedy na zabieg

:-( DZIEWCZYNKI BLAGAM O POZYTYWNE FLUIDY W KAZDEJ POSTACI BO JA SIE STRASZNIE BOJE!! juz mialam jedna operacje bo mialam torbiel (ok 10cm srednicy) ktora pekla i wszystko sie rozlalo do moich wnetrznosci...malo brakowalo o powazne powiklania

:-(