Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek bardzo bardzo współczuje ale Cie pociesze moja kolezanka w Polsce miala torbiel 7cm i obylo sie bez operacji wchlonela sie i zeszla z okresem wiec jest szansa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

slonko ja mam niestety pecha co do torbieli. 9 lat temu w polsce pani doktor(ginekolog) badala mnie i nie zauwazyla cysty ktora urosla do 12cm (zmierzona po wycieciu)srednicy!!Azorek bardzo bardzo współczuje ale Cie pociesze moja kolezanka w Polsce miala torbiel 7cm i obylo sie bez operacji wchlonela sie i zeszla z okresem wiec jest szansa
pamieta do dzisiaj ze na badaniu bylam w srode a w piatek wylam z bolu w domu prze\ ok 2h....w pon polecialam do ogolnego i dostalam od razu skierowanie na chirurgie
tam (8 lekarzy) nie wiedzialo cos ie stalo bo na usg wykazalo jakis plyn w moim brzuchu!! byli pewni ze wyrostek-bo przecierz bylam u gina kilka dni wczesniej
dopiero jak mnie "otworzyli" na stole to sie okazalo ze to torbiel mi pekla...najlepsze jest to ze wtedy bralam tabsy na to

ehhh i jak byla pusta-poowulacyjna tak teraz jest pelna i sie wykrwawia i dla tego mialam takie bole wczoraj podobno

biedactwo.Piotrus tez byl nie w sosie
Moze ta pogoda???
)No i pakowanie do Pl.Bedzie ciezko bo mamy tylko bagaz podreczny, ale bede testowac torby prozniowe-moze cos pomoze:-)