reklama

Mamy ze Szkocji

Azorek a jak dlugo bylas na etapie drugim? Ja cos czuje ze bedzie ciezko, juz powoli nie moge patrzec na te wszystkie produkty.
A mojej małej chyba zęby idą bo już drugi dzień ma rozwonienie i bardzo chce jeść, głównie na mleku jest no i bardziej marudzi

reklama
ja nie potrafie dietowac niestety:( po ok 4 tyg byl koniec diety bo sie pochorowalam a nie mam zamiaru przekladac wagi ponad zdrowie. z reszta teskni sie do pieczywa jak nie wiem co! i do serka zoltego :p ojjjj polecialam troche uuuch mam nadzieje ze smaka Ci nie narobilam :O
Ale trzymam kciuki DASZ RADE! tylko pamietaj ze dieta zdrowa i z rozumem trwa max 3 mce- potym czasie dopada deprecha,oslabienie,anemia i na diecie dukana mozesz miec problemy z nerkami! pij jak najwiecej mozesz bo dieta proteinowa bardzo zakwasza nerki i jak nie odsiusiasz to mozesz sobie zaszkodzic!

No ja też myślę że dociągnę co swojego założonego minimum, bo tak jak z wielu rzeczy mogę zrezygnowac tak z niektórych na dłuższą metę nie. Nawet jakby w tej diecie nie kazali tak dużo pic to i tak bym piła bo się chce jak cholera.
Misialula ja miałam to samo, co prawda trochę schudłam, ale nadal zostało 7 kg więcej niż przed ciążą a wtedy i tak było jakieś 4-5 więcej niż normalnie więc chcę osiągnąc chociaż to co przed ciążą a potem może jakiś fitness 2 razy w tyg żeby utrzymac efekty i nabrac miesni bo co prawda widze ze oponka na brzuchu sie zmniejsza ale skora wiszaca pozostaje

Ja dzisiaj zrobiłam wielkie prasowanie, posprzątałam górę, zrobiłam wielkie pranie i już nic dzisiaj nie robię. Muszę przygotować plan działania dla mojego J na weekend bo inaczej nic nie zrobi

Cześc dziewczynki, normalnie nikt tu nie zagląda. Ostatni dzień pierwszego etapu, nareszcie, wczoraj waga stała w miejscu, dzisiaj kolejny kg, ale mam dośc. Kolejna noc z wieloma pobudkami, mala wędruje po łóżeczku, jęczy i 6.30 pobudka codziennie i już nie polezy, dzisiaj po godz zasnęła klecząc i wisząc na mnie ale tylko na 15 min bo jak ja próbowałam odłożyc to się zbudziła, pogoda znowu do kitu
A dzisiaj znalazłam taką dietę
http://www.dieta3d.pl/jak-schudlam?...|utmcmd=(not%20set)&__utmv=-&__utmk=181943847
Chociaż co do efektów na diecie bez wyżeczen to nie jestem przekonana. Zobaczymy, jak wymiekne to moze to kupie

Ostatnia edycja:
Dla mnie ta dieta Dukana, to na jakiś cud, 2 dni 3 kg!! Nigdy bym w to nie uwierzyła!A tu żywe dowody! Ja nie nadaje się na diety, aczkolwiek ta jest warta ryzyka i wyrzeczeń Iza mam podobnie jak ty, jak bym schudła 7 kg, to bedzie waga z przed ciąży. A jak jeszcze no 4-5, to bym miała swoje wymarzona wagę.

Taniec brzucha, to świetna zabawa, już czekam na kolejną środę! :-) :-D

Witam dziewczyny po dlugim czasie.ANITHA gratuluje mieszkania.AZOREK moja coreczka jak uczyla sie mowic to tez mnie pytala:"co to?"a wtedy powtarzala po mnie te slowa.Ja tez najchetniej zgubilabym kilka kilogramow,zawsze wazylam 49kg a teraz waze 55kg i chcialabym to zrzucic;ale u mnie zeby utrzymac diete to ciezko.Mam do Was pytanie czy wie ktoras gdzie dostane taki kombinezon na deszcz dla 3-letniej dziewczynki.

reklama
Witam dziewczyny po dlugim czasie.ANITHA gratuluje mieszkania.AZOREK moja coreczka jak uczyla sie mowic to tez mnie pytala:"co to?"a wtedy powtarzala po mnie te slowa.Ja tez najchetniej zgubilabym kilka kilogramow,zawsze wazylam 49kg a teraz waze 55kg i chcialabym to zrzucic;ale u mnie zeby utrzymac diete to ciezko.Mam do Was pytanie czy wie ktoras gdzie dostane taki kombinezon na deszcz dla 3-letniej dziewczynki.
:szok::szok::szok: nie marudz na swoja wage bo masz idealna!! ja cale zycie wazylam 45-50 kg! pod koniec ciazyn bylo juz 75kg po ciazy 70kg a teraz 62! jeszcze ze 4kg chciala bym zrzucic ale bez cwiczen nie da rady:zawstydzona/y:
a kombinezony sa np na ebayu: eBay - The UK's Online Marketplace

Isabell ja to sie zawsze balam takie diety cud przez neta kupowac bo mnie sie zdaje ze to nabijanie w butelke jest:nerd::dry:jak sprawdzisz na sobie to chetnie sie dowiem czy te 3D to przypadkiem nie 3 fazy Dukana hihi tylko przyspieszone;-):cool2: a teraz serio--jesli sprawdzisz na sobie takie cudo daj znac jak poszlo i co to jest:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry