gwiazdeczka27
Fanka BB :)
jesttt jupiiii 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Azorek pewnie też ma niedaleko, ja w sumie też, więc chętnie się kiedyś umówię na spacerek 
Dla mojej małej nakupowałam sukienek przed pierwszym usg 
. Ciekawe, ile mi jeszcze zajmie powrót do przybliżonej chociaż wagi sprzed ciąży ;-)
i nawołuje, żeby ją wziąść. Wezmę na ręce- 10 sekund i odlatuje, odkładam do łóżeczka- marudzenie. Zupełnie nie wiem, o co jej chodzi... 
lece po mojego szkraba do przedszkola
zzdroszcze wam takich malych babelkow natalie sliczne imie pewnie jest przeslodka ;-) ja jeszcze nie jestem w ciazy a juz wiem ze bedzie dziewczynka heheheh 
nie z emito 

Ja sie zastanawialam nad wrzuceniem jakiegos ich zdjecia(ze slubu, albo z mlodosci ) na plotno(canavas).I kolejna mamaahoj, Marzeno :-)
Azorek, to dobrze-ostatnio widziałam piękny sweterek dla chłopca, to z czystym sumieniem mogę teraz kupićTobie przecież trzeba wierzyc ;-)
Dziewczyny...co ja mam sprezentować Rodzicom na 30 rocznicę ślubu...?? Bo nie mam pojęcia![]()
Kupilam mleko w asdzie lactofree,bez laktozy chce dac Asi do musli.no... to za dłuugo mnie tu nie byłoTak jakoś wyszło... Trochę poczytałam ale za dużo mnie ominęlo...
Emilia_ - ten lik mi cosik nie dziala chyba
Dzisiaj w koncu wystawilismy kosze z segregacja.. juz 3 tyg zalegaly pelne
Widze ze pojawily sie nowe mamy, ktore goraco witam
Dzis nawet ciepelko... no to mamy na spacerki z dziecmi!!!