Witam
Coś cicho tu ostatnio... Wcześniej po jednym dniu nie dało się nadrobić, a teraz...
Magdziarz, często was hv odwiedza? U mnie była tylko raz...
Doveinred, jak zdrówko?
My dziś na spacerku z
Azorkiem byłyśmy, pogoda dopisała, ale mojej dziumdzi humor już nie

Ostatnio marudna jest strasznie i w dodatku budzi się w nocy po 4 razy

Gorzej niż jak noworodkiem była

. Właśnie ją po raz kolejny dziś uśpiłam, bo się obudziła z wielkim krzykiem

Jakby mało mi było płaczącego dziecka, to kot stwierdził jeszcze, że niewątpliwie robię temu dziecku straszną krzywdę, skoro tak płacze i się na mnie z zębami rzucił

A jak małą na łóżku położyłam, to ją próbował za nogawkę odciągnąć ode mnie

Obrońca się znalazł, teraz siedzi mi na kolanach i mruczy, dwulicowa łajza

Jutro miałam do counsilu iść się kłócić o housing benefit, ale zdaje się, że zamknięte będzie ze względu na królewski ślub...
Foxia, Manolka, współczuję wam dziewczyny tego oczekiwania, ale na pewno już niedługo...
Pytanie. Czy któraś potrzebuje może leżaczka do wanienki dla malucha? Takiego plastikowego... Kupiłam małej, ale na sam widok tego ustrojstwa dostaje spazmów... Użyte więc raptem dwa razy... Mam też ewentualnie do oddania elektryczną nianię johnsona... Teoretycznie razem z matą monitorującą oddech, ale mata się do łóżeczka nie nadaje, bo nie jest już pierwszej młodości i niestety nie jest bardzo czuła... W koszyczku sprawdzała się rewelacyjnie, ale po przeniesieniu do łóżeczka nie wyłapywała już tak ruchu i potrafiła się włączyć kilka razy w nocy... Doprowadzając mnie do stanów przedzawałowych....