Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ojj.. dzis urodinowo Najlepszego dla Barnima i Wiktorii!!!
Gratulacje Foxia!!!
My sie opalamy w ogrodku Jak taka pogoda to nie chce sie na kompie siedziec...
A ja mam takie pytanie bo chce kupic dla malej parasolke i zastanawiam sie nad silver cross pop albo cosatto bob lub hula, czy ktoras z was ma i moze wyrzic opinie? Musze jej juz zmienic wozek bo coraz mniej w nim siedzi.
Wow dzisiaj jestem pierwsza, ale ostatnio i tak malo was tutaj. Taka ladna pogoda a ja w pracy az mi sie nic nie chce. Wczoraj pogriliwoalismy ze znajomymi i tak mi sie wakacyjnie zrobilo.
BARMIN WIKTORIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:-):-) oj tak pogoda jest super kazdy na dworze siedzi az milo. my tez grilowalismy wczoraj caly dzien fajnie tak :-) adzis poniedzilaek i znow prace i czekanie na weekend zeby znow pogrilowac. dziewcdzyny moze znacie inne miejsca na grliowanie oprocz Roslin ktore polecila mi Zobena jest tam super naprawde ale boje sie ze nam sie wkrotce znudzi heheh jak ciagle tam jezdzic bedziemy :-):-):-)
Gwiazdeczka ja moge ci polecic safari, co prawda trzeba zaplacic za wejscie ale jest sporo atrakcji dla dzieci i miejsce nagrila, daj namiar na to roslin, moze sie tam wybiore