• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcelinka i Jaś

calzedoniafruczka
user-online.png
-na obecną chwilę obydwoje ważą po 1650.
Właśnie dostałam tel od pani doktor.Okulista już był,u Marcelinki mamy dalej 2-gi stopień retinopatii.

Ostatnia edycja:
reklama
Agata dasz radę. W domu jest inaczej, będzie się poznawać, złapiecie rytm dnia i będzie ok. Ja też się obawiałam czy dam rade z bliźniakami, szczególnie bałam się karmienia, bo pielęgniarki straszyły, ze będziemy mieli tragedie z niejadkami. Przez 2 dni chłopaki zjadali po ok 35 ml a potem było już tylko lepiej. No i czeka was jeżdżenie po poradniach ale i przez to da się przejść.
Nie zamartwiaj się, dacie radę :tak:

Dzięki Monia ,teraz mam wrażenie,że wszystko zbyt szybko się dzieje.Najważniejsze,że Marcelince wada jak na razie się nie pogłębia.Buziaczki dla Was.

Agata, wizja domku już na horyzoncie?? Super!! Maluchy naprawdę dobrze sobie radzą, :tak:. Ach, ja tez nie mogłam doczekać się powrotu do domu, a jak dzielił nas jeden dzień, to bałam się jak diabli :no:. Niepotrzebnie, jak mały wrócił do domu, wszystko minęłao. Też dacie radę :-).

To fantastycznie ze malenstwa tak pięknie sobie radza!!!!!!!!!!!!!!!!! a mamusiu nie martw sie dasz sobie rade , moze pierwsze tygodnie beda trudne ale potem bedzie coraz lepiej

Dzisiaj malutka załapała picie butelką.Pociągnie 5 razy i przerywa,ale to już sukces.Oczka będą kontrolowane jeszcze przed wypisem ze szpitala.

dzieciaczki super przybierają :-) no i już niedługo do domku :-) jacy oni są dzielni :-) a ty się mama nie dawaj! dasz radę! a jak twoja rana? zagojona wreszcie? zdrówka :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Tak robimy masaż,ale nie w tym rzecz ona bardzo męcz się przy jedzeniu.Jasio zjada na 2 razy 40 ml.Marcelinka je 40ml w 20 minut,ale i ona załapie i skoordynuje ssanie z oddychaniem.Z raną ok,ale czekam na posiew bo mam cały czas bóle jajnika i plamienia.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry