L
Ladycarooo
Gość
Ale przeczuwasz, ze coś jest nie tak?? Czy co?Hej ja pewnie do was dołączę bo w srode beta w okolicy 12 a pierwszy test pozytywny w niedziele..czekam na rozwój sytuacji..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale przeczuwasz, ze coś jest nie tak?? Czy co?Hej ja pewnie do was dołączę bo w srode beta w okolicy 12 a pierwszy test pozytywny w niedziele..czekam na rozwój sytuacji..
Beta niska,test z moczu robilam w niedziele jak wyczytalam o czulosci 25 11dpo,to przez 3 dni to bete powinnam miec w okolicy 50 minimum a mam 12 to kiepsko wrozy dodatkowo jestem swiezo po covidzie i niestety bralam rozne leki..jutro powtorze bete ale tak naprawde to juz czekam na krwawienie..Ale przeczuwasz, ze coś jest nie tak??
Trzymam kciuki, żeby się jednak rozkręciłoBeta niska,test z moczu robilam w niedziele jak wyczytalam o czulosci 25 11dpo,to przez 3 dni to bete powinnam miec w okolicy 50 minimum a mam 12 to kiepsko wrozy dodatkowo jestem swiezo po covidzie i niestety bralam rozne leki..jutro powtorze bete ale tak naprawde to juz czekam na krwawienie..
W sierpniu wracam razem z Tobą!Na pewno nieja tutaj w sierpniu już nie chcę nikogo widzieć ze znajomych twarzy
![]()
Ja 5 dpo xDJestem!
Testować będę 10dpo czyli proszę o wpisanie mnie na 05.03I trzymajcie kciuki, bo jestem 1dpo
![]()
Nawet nie mam jakośto od jutra ananas?![]()
![]()
Ooo to proszę mnie na 18.03 też wpisaćCześć dziewczyny!
Rozpoczynamy marcowanietrzymamy wszystkie kciuki za siebie i mocno wierzymy, że to nasz miesiąc!
Podawajcie w komentarzach daty testowania i będę uzupełniać.
2.03 @Ladycarooo
5.03 @pluto_nova
8.03 @stokrotka_
18.03 @Bibi89