trinida
Fanka BB :)
Dziekuje.Tak i to test nazwyklejszy z Poundland a one nigdy mnie nie zawiodly przy poprzednich ciazach.Pieknie gratuluje, widac juz kreseczke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziekuje.Tak i to test nazwyklejszy z Poundland a one nigdy mnie nie zawiodly przy poprzednich ciazach.Pieknie gratuluje, widac juz kreseczke.
DziekujePieknie gratuluje, widac juz kreseczke.
Dziekujegratulacje![]()
Dziekujegratulacje![]()
Tak, nieprawidłowy poziom TSH świadczy o nieprawidłowym funkcjonowanianiu tarczycy. W moim przypadku póki nie uregulowałam tarczycy to zdarzały mi się cykle bezowulacyjne, a jak już się udało no to najprawdopodobniej był to powód poronienia (miałam wtedy niezdiagnozowana niedoczynność, Hashimoto i TSH ponad 37).Dziewczyny moze wy wiecie czy poziom tsh moze wplywac na zajscie w ciaze / jej utrate ? ide sprawdzic w poniedzialek,
W niedziele za tydzien ginekolog i zobacze czy mi da zielone swiatlo do staran czy nie.
Tylko w maju mam wakacje w turcji zaplanowane. Co myslicie? zaczekac czy dzialac?
Dzieki Sharley, tak wlasnie myslalam.Tak, nieprawidłowy poziom TSH świadczy o nieprawidłowym funkcjonowanianiu tarczycy. W moim przypadku póki nie uregulowałam tarczycy to zdarzały mi się cykle bezowulacyjne, a jak już się udało no to najprawdopodobniej był to powód poronienia (miałam wtedy niezdiagnozowana niedoczynność, Hashimoto i TSH ponad 37).
Moja endokrynolog mówiła mi, że w pierwszych tygodniach ciąży nasza tarczyca tak na prawdę musi pracować(wytwarzać hormony) za dwie, póki bombelkowi się nie utworzy jego własna
To możesz zbadać od razu oprócz tsh ft3 i ft4Dziewczyny moze wy wiecie czy poziom tsh moze wplywac na zajscie w ciaze / jej utrate ? ide sprawdzic w poniedzialek,
W niedziele za tydzien ginekolog i zobacze czy mi da zielone swiatlo do staran czy nie.
Tylko w maju mam wakacje w turcji zaplanowane. Co myslicie? zaczekac czy dzialac?
3 min i bylo widac. Wiem ze sa tam cienie i dlatego sie nienastawiamNiestety moje oczy nic nie dostrzegają, ale może to być wina jakości zdjęcia plus braku okularów z mojej strony.
Czy cień pojawił się w odpowiednim czasie, czy już po? Ja na pinkach zwykle mam taki prześwit cienia, że wydaje mi się, że coś tam jest. Jednak jeśli przebija róż to można już coś podejrzewać![]()
Planowo w niedziele ale biore duphaston i niewiem kiedy siw zjawi jak odstawie. Jutro powtorze i bedzie wiadomoja niestety nic nie widzękiedy okres masz mieć ?
ledwo co wpisana, a od razu z brzuchemMoje kochane po 1.5 roku staran I jednej stracie oto dzisiaj 5 dni przed planowana miesiaczka zatestowalam z ciekawosci poniewaz 13.03 mialam 1 minutowy bol w dole brzucha jak by ktos mi noz wlozyl i ustal do tego uderzenia goraca I uczucie jak by mnie mialo zaraz rozlozyc plus zapchany nos tak nagle. I oto jest pozytywny test 20 mIU z drugiego moczu . Trzymajcie kciuki . Za 4 dni lece do Polski na wielkanoc. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok