anyżowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O pani gratulacje! To wstyd z moją beta![]()
Ja już nie chce marudzić na koniec miesiąca i pod koniec wątku, ale mi się mimo wszystko moje przyrosty tym razem nie podobają.U mnie tak naprawdę nie wiadomo który jest dpo, bo nie monitorowałam tego cyklu, a owulaki też nie wychodziływięc może owulacja było jakoś dużo wczesniej
![]()
Co to za zabieg masz?Ja właśnie zaczełam podawać mężowi kwas foliowy metylowany. Przed młody brał razem ze mną a doczytałam, że mutacja MTHFR u mężczyzn też może doprowadzać do ciąż biochemicznych. Zobaczymynarazie jutro zabieg i 6 tygodni postu
![]()
Szok że to już kwiecień zarazCzy któraś jest chętna do stworzenia wątku kwietniowego?
Jeśli nie oczywiście podtrzymuje swoją kandydaturę, jednak tydzień 1-7 kwietnia będę trochę wyjęta z życia i może być ciężko
Będę miała gości, w tym moją mamę,a ona bardzo nie lubi jak siedzę w telefonie![]()
Tez tak sobie mówiłamCzemu się tak uparłaś na tą CP?Ja przy CP miałam krwotoki. Ale to tak silne, że nie było opcji żeby normalna ciąża się przy nich utrzymała a beta wesoło sobie rosła dalej. Są też CP, które w ogóle nie dają o sobie znać. Plamienia się zdarzają w podejrzewam nawet 50% ciąż, może i więcej. I tak na tym etapie nic nie zrobisz bo jest za wcześnie, ale CP naprawdę rzadko się zdarza więc szansę na nią masz naprawdę niewielką
![]()
Dziewczyny, nie ogarniam tego mojego obecnego cyklu
Najpierw problemy z owulakami, a teraz jaja z temperaturą.. zaczynam się zastawać czy coś tym razem nie jest nie tak z termometrem.
Temperatura spada jakbym zaraz miała dostać
Czy macie może jakieś pomysły?
To mój 2 cykl z mierzeniem temp więc jeszcze nie do końca ogarniam![]()