Kamila12311
Zaciekawiona BB
To już wiem że na pewno ich nie kupieMi tez nigdy żaden jak w ciąży nie byłam żadnego cienia nawet nie pokazał ani w czasie ani po ( jak zerkałam z ciekawości ) a tutaj w ciągu ulotkowych 3 min coś takiego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już wiem że na pewno ich nie kupieMi tez nigdy żaden jak w ciąży nie byłam żadnego cienia nawet nie pokazał ani w czasie ani po ( jak zerkałam z ciekawości ) a tutaj w ciągu ulotkowych 3 min coś takiego![]()
Kurła a chciałam się wpisać na 4go ale ztwierdzilam że nie wytrzymamMam 4tego wiec możesz zatestować dzień wcześniej ?![]()
to się przepisz, na 3.03 jest Was dużoKurła a chciałam się wpisać na 4go ale ztwierdzilam że nie wytrzymamMoże jednak przeczekam jeden dzień ?
Przemyślę toto się przepisz, na 3.03 jest Was dużoMusisz zapchać dziurę
![]()
Ja czułam a owulacji nie raz nie było więc nie ma regułyJa myślę, ze będę testować 17/18.03 ale w środę idę na monitoring to wtedy będę wiedzieć na pewnow tym cyklu nie kupuję nawet testów, zrobię betę 12-13dpo i w nosie mam wszystko, nie będę się wkurzać
szczerze to nawet nie wiem czy będę mieć owulacje, bo z reguły czułam mocno i dosadnie pracę jajników a teraz nic, po prostu nic :/
no to otwierajNo dziewczynki, jutro mamy marzec! Niech nam któraś tu go wspaniale otworzy <3
Jak se pomyśle, ze dopiero pierwszy jutro to mnie cholera bierze !No dziewczynki, jutro mamy marzec! Niech nam któraś tu go wspaniale otworzy <3