Carmen2412
Fanka BB :)
Ja czekam na okres powinnam go dostać jutro . Jak nie dostanę to będę się testować . Owulacji nie monitorowałam więc nic tu pewne nie jest bardzo chciałabym jednak zobaczyć magiczne 2 kreski
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogłam wczoraj wejść na forum, jakieś problemy techniczne@Kamilka12 @Aleksandra28 dziewczyny co u Was? Dajcie znać, założyłabym już wątek kweitniowy.
@Blondynka w sieci masz coś przeciwko, że załoze wątek kwietniowy i w razie czego wpiszę Ci kreski 1 kweitnia?![]()
Jeszcze nie . Chciałam iść ale nie wiem . Jak ma się utrzymać ciąża to się utrzymaA robiłaś tą betę?![]()
Dziewczyny, ja dziś zrobiłam test rano i cień cienia a teraz wróciłam po pracy i wyszła blada kreska lekko czerwonaJeszcze nie . Chciałam iść ale nie wiem . Jak ma się utrzymać ciąża to się utrzymachyba narazie pozostanę na testach bo kupiłam jeszcze 2 inne i zrobię w piątek czyli w dzień spodziewanej @ i parę dni później i pójdę do lekarza tego 11
a z objawów to więcej śpię i cera zrobiła się taka promienna, gładka bez wyprysków jak to zawsze w tym okresie przed @ było i puchną mi palce u rąk bo obrączka to już mi się chyba wrosła w palec
![]()
Z tego co widzę to facelle a ja akurat na nich zawsze mam takie kreski :/ o czasie. Nie polecam ich, ale oby u Ciebie było inaczejDziewczyny, ja dziś zrobiłam test rano i cień cienia a teraz wróciłam po pracy i wyszła blada kreska lekko czerwonajutro rano lecę na betę
dziś 2 dzień plamie więc myślałam że to okres ale nadzieja pojawiła się że może to jednak ciąża
trzymajcie kciuki.
Też mam taką nadziejęZ tego co widzę to facelle a ja akurat na nich zawsze mam takie kreski :/ o czasie. Nie polecam ich, ale oby u Ciebie było inaczej![]()
jak tam twoja beta? Wpadaj na kwietniowe!Też mam taką nadziejębo robię już dobry tydzień testy facelle i każdy wychodzil bielutki
![]()