Marcia0722
Zaciekawiona BB
U mnie dzisiaj spokojnie. Od rana szkolenie do 14. Potem pojechaliśmy że znajomymi na obiad, kawa i teraz w domku. Kusi mnie żeby jutro zrobić betę. Najwyżej w czwartek pójdę jeszcze raz
tak niecierpliwa jestem 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wiesz że ja nawet nie wiem jaki znak zodiaku ma mój syn i mąż ?U mnie to jest taki problem, że jak mi pasuje miesiąc to mi nie pasuje znak zodiaku xD jak na zodiakarę przystało.
wiesz że ja nawet nie wiem jaki znak zodiaku ma mój syn i mąż ?![]()
A z kiedy są?wiesz że ja nawet nie wiem jaki znak zodiaku ma mój syn i mąż ?![]()
A ile masz doU mnie dzisiaj spokojnie. Od rana szkolenie do 14. Potem pojechaliśmy że znajomymi na obiad, kawa i teraz w domku. Kusi mnie żeby jutro zrobić betę. Najwyżej w czwartek pójdę jeszcze raztak niecierpliwa jestem
![]()
A z kiedy są?![]()
Jeny jak ja to znam... Mam tak z testami... Nie mogę się doczekać kiedy izawsze Robię wcześniej..U mnie dzisiaj spokojnie. Od rana szkolenie do 14. Potem pojechaliśmy że znajomymi na obiad, kawa i teraz w domku. Kusi mnie żeby jutro zrobić betę. Najwyżej w czwartek pójdę jeszcze raztak niecierpliwa jestem
![]()
Dlatego staram się omijać rossmann szerokim łukiem ale nigdy nie wychodziJeny jak ja to znam... Mam tak z testami... Nie mogę się doczekać kiedy izawsze Robię wcześniej..
leniwieHalo! Jak Wam niedziela mija?![]()