Weronik@29
Fanka BB :)
U mnie chyba dzisiaj owulka boli całe podbrzusze i jajnik. Wczoraj sie pokłocilam ze starym więc nic z tego.... jak nie choroby w owulke to kłótnie i tak w kółko.... może to jakiś znak.? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To trzeba się pogodzićU mnie chyba dzisiaj owulka boli całe podbrzusze i jajnik. Wczoraj sie pokłocilam ze starym więc nic z tego.... jak nie choroby w owulke to kłótnie i tak w kółko.... może to jakiś znak.?![]()
Jeśli mi się w tym cyklu nie uda to też spróbujęJa mam w kapsułkach bo olej w smaku jest okropny![]()
Nie ma opcji. Tez jestem skorpionem więc jestem mega uparta i pamiętliwa... w ogóle jakoś z tą wojną.... nie moge się skupić na niczym ciężko myśleć i starać sie o dziecko jak inni uciekają itp....To trzeba się pogodzićraz raz
ja też jestem #teamkapsułkiJa mam w kapsułkach bo olej w smaku jest okropny![]()
może seks na zgodę?U mnie chyba dzisiaj owulka boli całe podbrzusze i jajnik. Wczoraj sie pokłocilam ze starym więc nic z tego.... jak nie choroby w owulke to kłótnie i tak w kółko.... może to jakiś znak.?![]()
Ja też jestem skorpion i to z 1.11 ale za to nie umiem się gniewać dłużej na męża niz 5 minNie ma opcji. Tez jestem skorpionem więc jestem mega uparta i pamiętliwa... w ogóle jakoś z tą wojną.... nie moge się skupić na niczym ciężko myśleć i starać sie o dziecko jak inni uciekają itp....![]()
No ja w sumie to chyba jeszcze przed owuJa tez 15dc.
Raczej juz po owulacji bo pik miałam w piątek. Dziś powinien być najważniejszy pomiar temperatury ale pospaliśmy i zmierzyłam dopiero po wycieczce do łazienki wiec zobaczymy jutrowymoczylismy w ten weekend dupki w jacuzzi wiec stary napewno ugotował jajka a ja jajeczko i po ptakach w tym cyklu
nastepny cykl bedzie ostatnim, który dałby mi termin jeszcze na ten rok wiec oczekiwania będą olbrzymie
![]()
Ja pierwszy raz mierze temperature i wygląda to narazie tak :No ja w sumie to chyba jeszcze przed owudziwny mam ten cykl, nie mogę się w nim połapać... We wtorek miałam śluz płodny, od wczoraj jest już mleczny i kremowy, a temperatura dopiero spada jak przed owu... Więc nie wiem kiedy przyjdzie, wychodzi na to że później niż zawsze, ale jutro mam wizytę u gin i mam nadzieję że mi trochę przybliży jej termin
![]()