Natkaa.kropka
Zaangażowana w BB
Dobra albo mnie przewiało albo coś się zaczyna dziać
od godziny jest mi mega gorąco mam 37.5 temp brak bólów miesiączkowych za to bardzo bolą mnie piersi
byle do 13.03 wtedy powinno się wszystko okazać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też z braku w aptece mniejszego opakowania też kupiłam większeJa się tak napalilam na wiesiołka ze zamówiłam 200 tabletek przez pomyłkęmam nadzieje ze się nie przydadzą…
Przydadzą się pod koniec ciążyJa się tak napalilam na wiesiołka ze zamówiłam 200 tabletek przez pomyłkęmam nadzieje ze się nie przydadzą…
DokładnieJa poproszę o wpisanie na 30.03 na testowanieczyli te tabletki z wiesiołka normalnie w aptece dostane tak?
Znam to dobrze… Tulę.Ja w tym miesiącu raczej odpuszczam testowanie bzykane bylo 2 dni przed owulacją ... wczoraj niby sie pogodzilismy ale w łóżku znowu wymiana zdań.... stary nie chce nacisku na sex i twierdzi że świruję .... pewnie kur.. że świrujęod roku się bzykamy jak króliki i nic.... logiczne że w płodne ma być bzykane co mi po sexie przed okresem.... ahhh chciałabym nie wiedziec kiedy mam owulkę i bzykać sie bez wiedzy a tu tak napizdza że caly dzien na kanapie przeleżałam.... no i jak tu sie nie spinac ja się pytam...? Ah ci faceci...
![]()
Co to za aplikacja?A ja mam taki wykres i ciąży z tego nie ma![]()