Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
10 i 7 dwie dziewczynki.To musi być wspolna decyzja.. ale jak nie teraz, to może kolejnym razem. Bez spinania się, ze to ostatnia szansa, bo prawda jest taka, ze choćby miało się udać za 4 czy 5 razem to się uda
A w jakim wieku masz dzieci? Mi Się marzy trojka, ale czasami jak widzę co robi mój dwulatka to wątpię czy podołałabym![]()
Progesteron 7 do 3.53
Progesteron 7 do 3.53
Powiem szczerze że czuję dzisiaj lewy jajnik ale pomyślałam że moze na @Wiesz jeżeli opierasz się tylko na kalendarzyku i przyjmiemy, że rzeczywiście 27.02 miałaś owulację to taki progesteron wypada dość blado. Niby jest w normie, ale żeby była szansa na ciąże to raczej powinien być przynajmniej powyżej 10 - więc albo owu nie było, albo może będzie bo się np. przesunęło. No ciężko naprawdę powiedzieć - jak jest tylko kalendarzyk. A może masz właśnie niedomogę i po prostu od owulacji musisz go suplementować. Dlatego moim zdaniem warto się badać, szczególnie te podstawowe badania z tego I etapu. Nie wiem jakie masz możliwości, ale ja np. mam pakiet lux med i normalnie miałam te badania za darmo, przepisane na teleporadzie więc też nie był to jakiś mega koszt
Powiem szczerze że czuję dzisiaj lewy jajnik ale pomyślałam że moze na @
O tyle dni mogłaby się owu przesunąć? Chyba nie ma co gdybyac tylko wybrać się do gin. I częściej się starać.
No ja zawsze miałam 28-29 @ teraz 31 cały czas. W listopadzie 34 ale miałam zabieg więc pewnie to wina tego.Nie wiem jak to jest jak ktoś ma 20 lat ciągle 28 dniowe cykle. No ale ja w listopadzie miałam owu w 41dcNo ale to ja i moje rozjechane cykle
Ja bym chyba już czekała na @Jeśli jutro powtórzyłabym progesteron to coś to da? Czy może przesunęła się owulacja? Czy jej nie było? Czy już nie kabinowac i czekać na @?