Kamila12311
Zaciekawiona BB
A @ nadal brak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ile dzisiaj jesteś dpo? Na betę bedziesz szła? Ale czaaaad! Czarodziej wciąż czaruje!Cześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu@pluto_nova teraz czekam na twoje krechy
Zobacz załącznik 1375204
Dzisiaj 10dpo,na betę pójdę w poniedziałek a do tego czasu będę sikać na patykiile dzisiaj jesteś dpo? Na betę bedziesz szła? Ale czaaaad! Czarodziej wciąż czaruje!
U mnie dziś 8dpo, wczoraj pokonał mnie ból głowy i szybko padłam do śpiulkolotuKompletnie nic nie czuję oprócz bólu cycków, który jest co cykl... No i ten wvzorajszy ból głowy... Zawsze mam przed @ więc, jakoś słabo to widzę
![]()
a no tak nie liczyłam tego swojego syfa z brodyDzisiaj 10dpo,na betę pójdę w poniedziałek a do tego czasu będę sikać na patykija co cykl miałam lekkie bóle podbrzusza,cycków,senność,trądzik bóle głowy,mdłosci itd ,w tym z typowych objawów było tylko delikatne czucie podbrzusza,ból głowy i senność (pomijając wkurw w 5dpo
) cycki mnie bolą od wczoraj ale tylko jakby po bokach,dalej są luźne i wiszą a nie jak co cykl 2 bomby
![]()
Możesz zrobić w lepszym świetle? Bo w tym to jakiś cień mi majaczy…A @ nadal brak...
Zobacz załącznik 1375206
Cześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu@pluto_nova teraz czekam na twoje krechy [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 1375204
Super !Cześć dziewczyny,wrzucam foto po minucie i po 5ciu od pierwszego testu@pluto_nova teraz czekam na twoje krechy
Zobacz załącznik 1375204
Możesz zrobić w lepszym świetle? Bo w tym to jakiś cień mi majaczy…