Kylyyy1408
Fanka BB :)
Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoRobiłam dzisiaj test ciążowy ale wyszedł negatywny. Czekam do 13.03 na @.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoRobiłam dzisiaj test ciążowy ale wyszedł negatywny. Czekam do 13.03 na @.
Tez planuję pierwszy test zrobić 8.03.Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoja jestem na 12.03 i będę testować najwcześniej w dzień kobiet - może prezecik będzie
![]()
podpinam się do prośby, w tym cyklu planuje wiesiołka i mierzenie temperaturyDziewczyny, chciałabym zacząć mierzyć temperature. Jestem w tym totalnie zielona. Czy jest któraś w stanie mi wyjaśnić dokładnie jak krowie na między co i jak?![]()
A wiesiołek w czym pomaga?podpinam się do prośby, w tym cyklu planuje wiesiołka i mierzenie temperatury![]()
No nie wierzę, jutro testujesz ?I co? Łyso Wam? Mówiłam, żebyście się nie nakręcały?Mój test chyba był na wybielaniu z Michaelem Jacksonem
Temperatura wysoko, ale muszę mieć dużo proga w sobie, bo cycki to mi chyba rozsadzi
Miłej soboty!
jak już to co 2 dniNo nie wierzę, jutro testujesz ?
Pierdolca dostanę do tego czasujak już to co 2 dniCzyli w poniedziałek
![]()