Kylyyy1408
Fanka BB :)
Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoRobiłam dzisiaj test ciążowy ale wyszedł negatywny. Czekam do 13.03 na @.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoRobiłam dzisiaj test ciążowy ale wyszedł negatywny. Czekam do 13.03 na @.
Tez planuję pierwszy test zrobić 8.03.Wydaje mi się, ze jak na 13.03 to sporo za wcześnie testowałas, nic straconegoja jestem na 12.03 i będę testować najwcześniej w dzień kobiet - może prezecik będzie
![]()
podpinam się do prośby, w tym cyklu planuje wiesiołka i mierzenie temperaturyDziewczyny, chciałabym zacząć mierzyć temperature. Jestem w tym totalnie zielona. Czy jest któraś w stanie mi wyjaśnić dokładnie jak krowie na między co i jak?![]()
A wiesiołek w czym pomaga?podpinam się do prośby, w tym cyklu planuje wiesiołka i mierzenie temperatury![]()
No nie wierzę, jutro testujesz ?I co? Łyso Wam? Mówiłam, żebyście się nie nakręcały?Mój test chyba był na wybielaniu z Michaelem Jacksonem
Temperatura wysoko, ale muszę mieć dużo proga w sobie, bo cycki to mi chyba rozsadzi
Miłej soboty!
jak już to co 2 dniNo nie wierzę, jutro testujesz ?
Pierdolca dostanę do tego czasujak już to co 2 dniCzyli w poniedziałek
![]()