stella33
Fanka BB :)
oby to był ten! Nowy cykl, nowa szansaHej laski, mnie jak zwykle w weekend mniej na forum, ale chciałam się tylko przywitać w 1 dc. Zaczynam 21 cykl starań.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oby to był ten! Nowy cykl, nowa szansaHej laski, mnie jak zwykle w weekend mniej na forum, ale chciałam się tylko przywitać w 1 dc. Zaczynam 21 cykl starań.
Kurczę, to żeby ci się udało to serio jest jedno z moich pragnieńoby to był ten! Nowy cykl, nowa szansa![]()
No, zwłaszcza, że mam drożność, a podobno po drożności są troszke większe szanse... zobaczymyoby to był ten! Nowy cykl, nowa szansa![]()
21 to moja szczęśliwa liczba, oby Twoja tez zostałaNo, zwłaszcza, że mam drożność, a podobno po drożności są troszke większe szanse... zobaczymy
Kochana <321 to moja szczęśliwa liczba, oby Twoja tez została![]()
aj jjuż trudno. niech się urodzi na 2023, ale zdrowe i niech się w końcu uda...Co prawda, ostatnia szansa na rocznik 2022![]()
pewnie ze tak, dla mnie to tez najważniejsze kryterium. Mam dosc trudne relacje z kilkoma osobami, które kiedyś odgrywały bardzo ważne role w moim życiu, wszystkie skorpiony z listopada i po przejściach obiecałam sobie ze nie będę starała się w lutym o dzidziora żeby uniknac tego znaku zodiaku ale przyszło co do czego, jest mi to całkiem obojętneaj jjuż trudno. niech się urodzi na 2023, ale zdrowe i niech się w końcu uda...
Ale tylko jeśli były jakieś drobne nieprawidłowości ale poznasz to po bolu... Jak nie boli to wszystko jest okNo, zwłaszcza, że mam drożność, a podobno po drożności są troszke większe szanse... zobaczymy