Marcia0722
Zaciekawiona BB
6 dniA ile masz do?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 dniA ile masz do?
Też jestem skorpionem, jeśli ten cykl będzie u mnie szczęśliwy to jest szansa na małego skorpionaJa skorpion, mąż koziorożec, dziecko jeśli by się udało strzelec... Ktoś zna takie połączenia?![]()
Zwarta i gotowaJa byłam na squashu żeby się poruszać i odstresować, dzis raczej ostatni dzień @ i już nie mogę się doczekać działańkupiłam sobie termometr, wiesiołek ma przyjść na dniach - wiem ze to na razie niewiele wnosi ale od razu czuje się lepiej przygotowana. Nawet ananas dojrzewa sobie w kuchni…
![]()
wiesiołek od 1dc do owulacji, ananas od 6dpoA powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem?jestem zielona w temacie
![]()
Ja tez 15dc.U nas całkiem miłodzisiaj 15dc więc działamy
![]()
Ananas DO 6dpowiesiołek od 1dc do owulacji, ananas od 6dpo![]()
Wogole to mam drugi cykl teraz na wiesiołku i jestem mega zadowolona ze śluzu! Coś wspaniałegoA powiedzcie mi, jak to jest z tym wiesiołkiem i ananasem?jestem zielona w temacie
![]()
oj tam się czepiasz przekręconych literekAnanas DO 6dponajlepiej od owulacji albo i wcześniej ale do 6dpo