pluto_nova
Moderator
w 2-gim dniu krwawienia to mi spadła przy biochemicznej, więc cykl ciążowyU mnie to wyglądało tak i teraz się utrzymuje. Ale chyba @pluto_nova mowila ze jej spadała temperatura w 2gim dniu krwawienia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w 2-gim dniu krwawienia to mi spadła przy biochemicznej, więc cykl ciążowyU mnie to wyglądało tak i teraz się utrzymuje. Ale chyba @pluto_nova mowila ze jej spadała temperatura w 2gim dniu krwawienia
dzisiaj tak miałam!Tak, mnie w tym miesiacu w okolicach owu bolal jak na miesiączkę
A ktory do dc? Czyzbys niedlug 'implementowala'?dzisiaj tak miałam!![]()
No wiedziałam że coś w tym styluw 2-gim dniu krwawienia to mi spadła przy biochemicznej, więc cykl ciążowyAle przy normalnych spada mi dzień przed @
Mnie czasami boli ale to taki ciągnący ból spowodowany płynem w zatoce który podrażniał mi otrzewnaWas tez boli brzuch tak 3 dni po owulacji?![]()
To już wiem czemu boliMnie czasami boli ale to taki ciągnący ból spowodowany płynem w zatoce który podrażniał mi otrzewnateraz już tego nie sprawdzam i wiem że tak miewam
![]()
no wychodzi na to, że owulujęA ktory do dc? Czyzbys niedlug 'implementowala'?![]()