MartaMarkry
Fanka BB :)
Ostatnio w płodnym tygodniu dwa cykle były prawie cosziennie i chyba nieskutecznieJak będą chęci codziennie no to czemu nie, spróbować zawsze można, kwestia indywidualna![]()
A ty jak? Testujesz czy odpuszczasz testy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio w płodnym tygodniu dwa cykle były prawie cosziennie i chyba nieskutecznieJak będą chęci codziennie no to czemu nie, spróbować zawsze można, kwestia indywidualna![]()
Trzymam kciuki, żeby było wszystko okej!też mam nadzieje
nie chce badać bety od razu bo jestem przed terminem miesiączki i taka kreska może dzisiaj być a jutro nie. Poczekanie do poniedziałku na badanie przyrostu by było najbardziej sensowne….
Teraz się stresuje powtórką z rozrywki, czyli „okres” przyjdzie a ciąża będzie sobie dalej rosła a ja zastanawiała się co do cholery jest grane.
widać. Trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie, bo z tego co pamiętam to u Ciebie to jest najwięszy problemU mnie widoczny cień kreski![]()
jeśli mówisz o Pinku kasetowym to ja mam do niego nienawiść. Wiem, że wiele lasek na forum też.Dziewczyny Wy się znacie powiedzcie co myślicie o teście Pinky 20ml ?
Oczywiście, że można tak jak macie ochotę. W ogóle nie ma reguły. Są tu ciążę z seksu codziennie, co 2 dzień, jak i złote strzały od 1 razu w cyklu.Chyba jednak Pik dopiero w drodze..teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0
Trzymam kciuki !Jasne ! Ale pewnie jutro albo w poniedziałek![]()
Wzięłas już starego w obroty ?no wychodzi na to, że owulujęDziś 15dc
![]()
Każdy dzień jest inny a wiadomo czasami całe życia codziennego nie da się dostosować do codziennych starań, siła wyższaOstatnio w płodnym tygodniu dwa cykle były prawie cosziennie i chyba nieskutecznieno nic, wieczór zweryfikuje
ale dziś to nawet wyzdrowiałam czy z wrażenia
A ty jak? Testujesz czy odpuszczasz testy?
U mnie kasetowy tez płatał figle, Ale strumieniowy raczej okej, chociaż dużo kobiet pisze ze były cienie i klapa..jeśli mówisz o Pinku kasetowym to ja mam do niego nienawiść. Wiem, że wiele lasek na forum też.
Ale sprawa indywidualna.
tak, strumieniowy akurat uczciwie pokazuje biel, jak nie ma ciąży, przynajmniej u mnie. Co prawda jak ciąża jest to wybarwia się słabiej niż inne testy, no ale nie robi nadziei przynajmniejU mnie kasetowy tez płatał figle, Ale strumieniowy raczej okej, chociaż dużo kobiet pisze ze były cienie i klapa..